طرز تهیه مُشته بادمجون اصیل شیرازی/ از اون غذاها که عطرش تا هفت خونه اونورتر میره و طعمش تا 70 سال هم از یادتون نمیره

طرز تهیه مُشته بادمجون اصیل شیرازی/ از اون غذاها که عطرش تا هفت خونه اونورتر میره و طعمش تا 70 سال هم از یادتون نمیره

  ساعد نیوز: غذا‌های محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب می‌شوند. برخی از این غذا‌ها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذا‌های جدید، کم کم از یاد رفته‌اند و یا روش طبخ آن‌ها متفاوت شده است. مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است

به گزارش سرویس اشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب Behnam rostami انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.


مقدار مواد لازم مشت بادمجان

برای 3 الی 4 نفر

گوشت چرخکرده: 300 گرم

بادمجان 4 عدد

گوجه: 3 عدد

پیاز : 2 عدد

آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم.

نکته: برای گرفتن تلخی بادمجون؛ پوستشون رو که گرفتین، بهش نمک بزنین و نیم ساعت بعد بشورین و خشکشون کنین و بعد سرخش کنین. به نظر من اگه آخر کار، کمی آب نارنج هم روی مشت بادمجون بریزید خیلی خوشمزه تر میشه.


برای مشاهده آموزشهای بیشتر اینجا کلیک کنید.
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار