غذاهای گوشتی / طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان خوشمزه با طعمی جدید + ویدئو

غذاهای گوشتی / طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان خوشمزه با طعمی جدید + ویدئو
  ساعدنیوز: کباب ترش یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توان آن را به شکل‌های مختلف آماده کرد.

به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، کباب ترش یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توان آن را به شکل‌های مختلف آماده کرد.

مواد لازم برای کباب ترش با مغز بادمجان

برای 4 نفر

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

گوشت چرخ کرده مرغ

نیم کیلو

بادمجان

4 عدد قلمی

پیاز

2 عدد

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه

به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

رب انار

2 قاشق غذاخوری

آبجوش

2 پیمانه

هویج

2 عدد

زرشک و خلال پسته

به میزان کافی

روغن

به میزان لازم

شکر

1 قاشق غذاخوری

گلاب

2 قاشق غذاخوری

گام اول؛ تلخی بادمجان‌ها را بگیرید
بادمجان‌ها را پوست بکنید. روی سطح بادمجان‌ها چند سوراخ با چاقو یا چنگال ایجاد کنید، سپس بادمجان‌ها را در آب نمک بیندازید و بگذارید نیم ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود.

گام دوم؛ مایه کباب را آماده کنید
یکی از دو پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را به همراه ادویه‌ها با گوشت چرخ کرده مرغ مخلوط کنید.

سپس مایه کباب را در یک ظرف بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید تا یک ساعت در یخچال بماند و استراحت کند.

گام سوم؛ بادمجان‌ها را سرخ کنید
بادمجان‌ها را در یک ماهیتابه با در بسته و حرارت ملایم سرخ کنید. توجه کنید که همه اطراف بادمجان باید کاملا سرخ شود.

گام چهارم؛ کباب را رول کنید
¼ گوشت مرغ را روی یک پلاستیک فریزر باز شده پهن کنید، سپس یکی از بادمجان‌ها را در میان آن بگذارید و گوشت مرغ را به کمک پلاستیک دور بادمجان بپیچید تا یک کباب استوانه‌ای بزرگ داشته باشید. مهم است که روی سطح کباب هیچ ترکی نباشد.

4 کباب دیگر را هم به همین ترتیب رول کنید.

گام پنجم؛ کباب‌ها را سرخ کنید
کباب‌های را در روغن کم سرخ کنید. توجه کنید که همه اطراف کباب باید طلایی شود.

گام ششم؛ سس کباب را آماده کنید
پیاز دوم را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس با روغن کمی تفت دهید تا پیاز کاراملی شود. سپس زردچوبه و رب انار و رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

سپس 2 پیمانه آبجوش را به مواد اضافه کنید. در این مرحله هویجی که حلقه حلقه کرده‌اید را هم به سس اضافه کنید.

گام هفتم؛ بگذارید سس جا بیفتد
کباب‌ها را داخل سس بچینید و درب ماهیتابه را بگذارید تا سس با حرارت کم و در بسته بپزد و جا بیفتد. هنگامی که سس به غلظتی مانند غلظت خورشت رسید، حرارت را خاموش کنید.

گام هشتم؛ زرشک و خلال پسته را سرخ کنید
زرشک و خلال پسته را با یک قاشق شکر، دو قاشق گلاب و کمی روغن تفت دهید. وقتی کباب‌ها را در ظرف مورد نظر چیدید، می‌توانید با کمک زرشک و خلال پسته آن را به خوبی تزئین کنید.

این غذا را می‌توانید به همراه برنج کته سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم کباب ترش با مغز بادمجان اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

به جای گوشت چرخ کرده مرغ می‌توانید از ترکیب ران و سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید و خودتان آن را چرخ کنید.
برای این که کباب مرغ شما عطر و طعم بهتری بگیرد، می‌توانید به آن یک فلفل دلمه‌ای قرمز پوره شده یا نگینی ریز خرد شده و همین‌طور جعفری خرد شده بزنید.
شیرین بودن هویج، ترشی آب سس شما را کنترل می‌کند. با این حال در صورت تمایل می‌توانید هویج را حذف کنید و به جای آن یک قاشق شکر به سس اضافه کنید. اگر دوست دارید سس شما طعم کاملا ترشی داشته باشد، می‌توانید شکر را هم حذف کنید.
می‌توانید در صورت تمایل به سس مرغ، یک قاشق غذاخوری زعفران دم شده را هم به خورشت اضافه کنید.


برای مطالب سبک زندگی در خوشه خبر کلیک کنید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها