بی‌بی‌سی از ترس رژیم صهیونیستی به سانسور اعتراف کرد

بی‌بی‌سی از ترس رژیم صهیونیستی به سانسور اعتراف کرد
 بی‌بی‌سی برای پخش زنده اجرای جسورانه باب ویلان در گلاستنبری عذرخواهی کرد و آن را پرخطر خواند و در همین حال هانس زیمر آهنگساز مشهور آلمانی آن را ستود و دفاع از مردم فلسطین خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، بی‌بی‌سی برای پخش اجرای زنده یک برنامه موسیقی در گلاستنبری، به طور رسمی عذرخواهی کرد.

این عذرخواهی برای پخش اجرای زنده گروه بابی ویلان از پلتفرم‌های این شبکه بود که چون با شعارهای ضدرژیم صهیونیستی همراه شد بی‌بی‌سی را واداشت تا با توهین‌آمیز و اسفناک خواندن آن، از پخش خود ابراز ندامت کند.

این حادثه باعث تغییرات قابل توجهی در پروتکل‌های پخش زنده بی‌بی‌سی برای رویدادهای موسیقی شده و در حالی که بی‌بی‌سی تصمیم به پخش برنامه این گروه را اکنون یک خطا خوانده، به طور رسمی اعلام شده برنامه‌های موسیقی از این پس با اعمال سانسور پخش زنده خواهند شد.

این در حالی است که مدیرکل بی‌بی‌سی پس از پخش برنامه این گروه ضدصهیونیست، دستور داد تا از بازپخش آن در هرگونه پوشش خبری بعدی جلوگیری کنند.

سمیر شاه، رئیس بی‌بی‌سی، نیز در بیانیه‌ای شعارهای باب ویلان در اعتراض به کشتار مردم غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی را به روش معمول به کل جامعه یهودیان تعمیم داد و آن را دیدگاه‌های یهودستیزانه غیرقابل قبول خواند! و عذرخواهی کرد.

بی‌بی‌سی همچنین اعلام کرد به اعضای تحریریه که تصمیم به پخش این برنامه گرفتند پاسخ مناسب می‌دهد. وی همچنین با زیرپا گذاشتن اصل آزادی بیان که ظاهرا شعار این شبکه است، این رفتار را مایه شرمساری خواند!

بابی ویلان از گروه باب ویلان روز چهارم جشنواره گلاستنبری ۲۰۲۵ در ورثی فارم، روی صحنه وست هولتس که یکی از بزرگترین صحنه‌های این جشنواره است، با پرچم فلسطین در پس زمینه صحنه، اجرا کرد و با حمایت از مردم غزه، شعار مرگ بر ارتش اسرائیل سر داد و با حمایت زیاد حضار مواجه شد.

این برنامه که شنبه اجرا شد با حمایت چهره‌های هنری مواجه شد و هانس زیمر آهنگساز مشهور سینما، با حمایت از مردم غزه نوشت: «ماجرا فلسطین است نه گلاستنبری»

آهنگساز «تلماسه»، «میان‌ستاره‌ای» و «گلادیاتور» نوشت: ماجرا فلسطین است، نه گلاستنبری. ماجرا قحطی جمعی است، نه گلاستنبری. ماجرا اعتراف ارتش اسرائیل به شلیک عامدانه به شهروندان بی‌خطر و جویای کمک است‌، نه گلاستنبری. ماجرا پیدا شدن مواد اعتیادآور در کیسه‌های آرد گرسنگان است، نه گلاستنبری. ماجرا نسل‌کشی است، نه گلاستنبری. ماجرا فلسطین است، نه گلاستنبری.

به دنبال اجرای بابی ویلان ویزای این گروه برای تور آمریکای آنها لغو شد و آژانس استعدادیابی آمریکا با آنها قطع رابطه کرد. این تنها گروه موسیقی نبود که در گلاستنبری به حمایت از مردم غزه برخاست و گروه «نی کپ» نیز اجرای خود را با حمایت از فلسطین همراه کرد، اما اجرای آنها از قبل از برنامه پخش حذف شده بود.

گلاستنبری که سال ۱۹۷۰ توسط مایکل ایویس تأسیس شد، به بزرگترین جشنواره موسیقی بریتانیا تبدیل شده و هر سال بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای تماشای اجراها در بیش از ۱۰۰ صحنه در این محل گردهم می‌آیند. سال ۲۰۲۶، این جشنواره یک سال تعطیل خواهد شد تا به محل طبیعی ورثی فارم مهلت استراحت و بازیابی داده شود.

رویدادها، تحلیل‌ها و مطالب فرهنگی را در خوشه خبر بخوانید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها