طرز تهیه حلوای سه رنگ مجلسی؛ گامی تا خلق یک دسر بهشتی + فیلم آموزشی

به گزارش سرویس آشپزی پایگاه خبری ساعدنیوز، حلوای سه رنگ، دسری مجلسی و چشمنواز با سه طعم متفاوت است که تهیه آن نیاز به دقت و حوصله دارد. برای شروع، مواد اولیه شامل دو پیمانه آرد گندم سفید، یک و نیم پیمانه پودر قند، 200 گرم کره یا مخلوط کره و روغن جامد، یک قاشق چایخوری پودر هل، سه الی چهار قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دمکرده و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را آماده کنید. کیفیت این مواد، به ویژه آرد و زعفران، تأثیر مستقیمی بر بافت و عطر نهایی حلوای شما خواهد داشت.
مهمترین مرحله، آمادهسازی خمیر پایه است. ابتدا آرد را دو تا سه بار الک کرده و سپس در تابهای با حرارت ملایم به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما رنگش تغییر نکند. پس از تفت دادن، آرد را مجدداً الک کرده و به تابه برگردانید. کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته، کمی که از دما افتاد، پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و آنقدر ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمیچسبد، حاصل شود.
خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. قسمت اول که همان لایه سفید با طعم هل است را کنار بگذارید. به قسمت دوم، زعفران دمکرده غلیظ را اضافه کرده و به خوبی ورز دهید تا خمیر کاملاً زرد و یکدست شود. به قسمت سوم نیز پودر کاکائوی الکشده را اضافه کرده و آن را نیز به خوبی مخلوط کنید تا خمیر قهوهای رنگ به دست آید. اگر خمیر کاکائویی سفت شد، میتوانید یک قاشق چایخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.
در نهایت، کف یک قالب مستطیلی را با نایلون بپوشانید. لایهها را به ترتیب (معمولاً ابتدا کاکائویی، سپس سفید و در آخر زعفرانی) در قالب پهن کرده و با پشت قاشق کاملاً فشرده و صاف کنید. قالب را به مدت حداقل 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا حلوا کاملاً سفت شود. سپس آن را از قالب خارج کرده، با چاقوی تیز به شکل لوزی یا مربع برش بزنید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین و سرو نمایید.