طرز تهیه خشکاویج گیلانی؛ غذای اصیل و خوشمزه بدون گوشتی که هرکی خورده عاشق طعم و عطر خاصش شده

ساعد نیوز: باقالی خشکاویج یکی از غذاهای محلی گیلانی هاست که بیشتر در فصل بهار و با رویش باقالی های تازه درست می کنند.
به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، باقالی خشکاویج یک غذای ساده و راحت است که در کوتاه ترین زمان ممکن و با در دسترس ترین مواد آماده می شود و بسیار خوشمزه است. پیشنهاد می کنیم الان که فصل باقالی تازه است و به وفور یافت می شود حتما این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار خانواده میل کنید.
مواد لازم برای تهیه خشکابیج:
باقلا تازه
شوید خشک یا تازه
سیر
نمکوفلفل و زردچوبه و تخم مرغ
روغن و کمی آب
نکات طلایی
حتما قبل از اضافه کردن باقالی، آن را به اندازه 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید و در یک سبد آبکش بریزید و بلافاصله آنها را در یک کاسه پر از یخ بریزید تا باقالی های سبز و تازه تغییر رنگ ندهند و سپس به غذا اضافه کنید.
اگر دسترسی به شوید تازه یا سیر تازه ندارید میتوانید از شوید خشک شده و پودر سیر استفاده کنید.
اگر تصمیم دارید خشکابیج را به عنوان خورشت در کنار برنج کته یا آبکش سرو کنید باید هنگام پخت، مقدار بیشتری آب اضافه کنید. اما اگر تمایل دارید آن را به عنوان خوراک و با نان میل میکنید، باید در دستور تهیه باقالی خشکاویج آب را حذف کنید.
کسانی که از ترکیب تخم مرغ با مواد خشکاویج احساس خوشایندی ندارند، میتوانند تخم مرغ را به صورت جداگانه نیمرو کرده و سپس آن را روی خوراک باقالی خشکاویج خود قرار دهند.
منبع ویدیو: کانل یوتیوب Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)