طرز تهیه کیک با نشاسته تاپیوکا/ کیک لایه ای بخارپز!

طرز تهیه کیک با نشاسته تاپیوکا/ کیک لایه ای بخارپز!
 در این مطلب، طرز تهیه کیک لایه ای بخارپز با نشاسته تاپیوکا، آرد برنج و شیر نارگیل به همراه مواد لازم و دستورالعمل کامل ارائه شده است.

*مواد لازم*
نشاسته تاپیوکا ۲۴۰ گرم
آرد برنج ۶۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر نارگیل ۴۱۰ گرم

آب پاندان ۱۲۰ گرم
(برگ پاندان خشک ۵ گرم + آب ۱۲۰ گرم)
آب ۱۲۰ گرم

*مواد لازم*
۲۴۰ گرم نشاسته تاپیوکا
۶۰ گرم آرد برنج
۲۰۰ گرم شکر
یک قاشق چایخوری نمک
۴۱۰ گرم شیر نارگیل

۱۲۰ گرم آب پاندان
(برگ پاندان خشک ۵ گرم + ۱۲۰ گرم آب)
۱۲۰ گرم آب

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار