طرز تهیه کیک با نشاسته تاپیوکا/ کیک لایه ای بخارپز!

*مواد لازم*
نشاسته تاپیوکا ۲۴۰ گرم
آرد برنج ۶۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر نارگیل ۴۱۰ گرم
آب پاندان ۱۲۰ گرم
(برگ پاندان خشک ۵ گرم + آب ۱۲۰ گرم)
آب ۱۲۰ گرم
*مواد لازم*
۲۴۰ گرم نشاسته تاپیوکا
۶۰ گرم آرد برنج
۲۰۰ گرم شکر
یک قاشق چایخوری نمک
۴۱۰ گرم شیر نارگیل
۱۲۰ گرم آب پاندان
(برگ پاندان خشک ۵ گرم + ۱۲۰ گرم آب)
۱۲۰ گرم آب