آموزش تضمینی سیب زمینی بلژیکی رسپی مخصوص فست فود ها با بهترین ادویه دنیا!

آموزش تضمینی سیب زمینی بلژیکی رسپی مخصوص فست فود ها با بهترین ادویه دنیا!

 تو این آموزش ناب، طرز تهیه سیب‌زمینی سرخ‌کرده به سبک بلژیکی رو یادت می‌دم؛ دقیقاً همون مدل خوشمزه‌ای که تو فست‌فودها می‌خوری، ولی تو خونه و با مواد ساده.

فوت وفن هایی رو می گم که باعث می شن سیب زمینی هات ترد و مغزپخت بشن، و یه ترکیب ادویه فوق العاده هم داریم که طعمش فراموش نشدنیه.

مواد لازم برای سیب بلژیکی
سیب زمینی پوست نازک تازه و سفت
روغن سرخ کردنی
سرکه برای شک دادن
آب یخ
ادویه مخصوص فرنچ فرای (French Fry Seasoning):
پاپریکا دودی یا معمولی: 🌶 ۲ قاشق چای خوری
پودر سیر: 🧄 ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز: 🧅 ۱ قاشق چای خوری
نمک ریز (ترجیحاً نمک دریا): 🧂 ۱.۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه آسیاب شده: ⚫️ ۱ قاشق چای خوری
پودر ارگانو یا آویشن خشک: 🌿 ۰.۵ قاشق چای خوری
شکر یا پودر شکر (برای بالانس طعم): 🍬 ۰.۵ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز (چیلی) یا کاین (اختیاری برای تندی): 🌶 ۰.۲۵ قاشق چای خوری

نکات استفاده:
بعد از سرخ کردن سیب زمینی، وقتی هنوز داغه، این ادویه رو روش بپاش تا خوب بچسبه.
می تونی این ترکیب رو از قبل درست کنی و توی شیشه دربسته نگه داری.
برای حرفه ای تر شدن، ادویه رو با کمی روغن یا کره ذوب شده ترکیب کن و سیب زمینی رو توش بغلتون.

اگه عاشق سیب زمینی هستی، این ویدیو رو از دست نده...

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها