تأمین مالی پروژه‌های عمرانی با مالیات ارزش افزوده

 تأمین مالی پروژه‌های عمرانی با مالیات ارزش افزوده

 فرماندار دنا گفت: منابع مالیات بر ارزش افزوده، محرک اصلی اجرای پروژه‌های عمرانی شهری و روستایی است و اطلاع‌رسانی شفاف درباره نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات، نقش کلیدی در جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛عباس رسولی، فرماندار شهرستان دنا، در دیدار با مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد با موضوع شرایط استفاده از اعتبار مالیاتی برای مشارکت فعالین اقتصادی و خیرین در پروژه های عمرانی، گفت: پرداخت عوارض از محل مالیات بر ارزش افزوده در تامین منابع مالی طرح‌های کوچک و بزرگ روستایی و شهری موثر است.

وی گفت: بسیاری از پروژه‌های زیرساختی، فرهنگی، بهداشتی، آموزشی و عمران روستاها و شهرها به واسطه این اعتبارات قابل انجام هستند و می بایست چگونگی استفاده از این اعتبارات برای فعالین اقتصادی و خیرین تبیین شود و همچنین از میزان استفاده پروژه های عمرانی شهری و روستایی در شهرداری و دهیاری ها از مالیات بر ارزش افزوده، برای مردم اطلاع رسانی صورت پذیرد.

وی اظهار داشت: بیان خدمات و آثار مثبت پرداخت مالیات، به ویژه در حوزه عمران شهری و روستایی، باید در دستور کار جدی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها قرار گیرد و این نهادها در زمینه اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی استفاده از مالیات بر ارزش افزوده به مردم مسئولانه‌تر عمل کنند.

فرماندار دنا تصریح کرد: اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی درباره تاثیر مالیات در توسعه شهرها و روستاها، علاوه بر ارتقای سطح آگاهی عمومی، موجب تقویت مشارکت شهروندان در تامین منابع مالی مورد نیاز برای اجرای پروژه‌ها و ارتقای کیفیت زندگی در مناطق مختلف شهرستان خواهد شد.

پرداخت مالیات زمینه‌ساز توسعه پایدار مناطق شهری و روستایی است

میلاد فرخان، مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد نیز بر اهمیت شفافیت و اطلاع‌رسانی درست در خصوص نحوه هزینه‌کرد اعتبارات عوارض مالیات بر ارزش افزوده تاکید کرد و گفت: اطلاع‌رسانی مناسب در این زمینه نه تنها به ترویج فرهنگ مالیاتی کمک می‌کند، بلکه موجب تشویق هر چه بیشتر فعالان اقتصادی و شهروندان در پرداخت مالیات می‌شود که این موضوع نقشی کلیدی در توسعه استان دارد.

وی در دیدار با فرماندار دنا با بیان اینکه بسیاری از پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی در مناطق شهری و روستایی استان از محل درآمدهای مالیاتی به ویژه مالیات بر ارزش افزوده تامین مالی می‌شوند، افزود: متاسفانه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها آنگونه که باید نسبت به اطلاع‌رسانی نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات و خدمات ارائه شده، اهتمام لازم را نداشته‌اند.

فرخان با اشاره به نقش مهم مالیات در تأمین اعتبارات برای اجرای پروژه‌های عمرانی تصریح کرد: پرداخت مالیات زمینه‌ساز توسعه پایدار مناطق شهری و روستایی است و هر ساله بخش عمده‌ای از زیرساخت‌ها، پروژه‌های خدماتی و رفاهی، عمران شهری و طرح‌های دهیاری‌ها از محل همین منابع اجرا می‌شود. اگر مردم بدانند مالیات پرداختی‌شان صرف چه امور و خدماتی می‌شود، انگیزه آن‌ها برای مشارکت بیشتر افزایش خواهد یافت و فرهنگ مالیاتی روز به روز تقویت می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: شفافیت در هزینه‌کرد منابع حاصل از مالیات و عوارض، ضمن جلب اعتماد عمومی، می‌تواند زمینه حضور و مشارکت فعالانه‌تر مردم و کسب‌وکارها در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای استان را فراهم کند.

انتهای پیام

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها