به گزارش ایرنا، حبیبالله فضلالله پور یکشنبه شب در همایش گرامیداشت روز مقاومت و پایداری در حسینیه ثارالله دزفول افزود: دزفول مظهر مقاومت، ایثار و وحدت است و آمار رشادتهای آن نشان از اوج مقاومت و ایستادگی مردم این شهرستان است.
وی اضافه کرد: اصابت ۱۷۵ موشک زمین به زمین، ۲ هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۰ موشک هواپیما و ۱۹ هزار خانه ویران شده نشانه مقاومت همه جانبه مردم دزفول در طول دفاع مقدس است.
سرپرست معاونت سیاسی استاندار خوزستان تاکید کرد: مقاومت به عنوان یک گفتمان اساسی و یا رویکرد راهبردی از انقلاب تاکنون، الگوی تمام مردم خاورمیانه بوده است و کشورهای خاورمیانه از مقاومت مردم کشورمان به ویژه دزفول تاسی گرفتند.
وی افزود: این همه ایثار، ازخودگذشتگی و مقاومت مردم دزفول و همچنین گذشتن از مال و لبیک به ندای امام راحل و تمام آرمانها و مقدساتی که از اول انقلاب برای آنها خون دادیم، باعث افتخار است.
فضل الله پور اظهارکرد: جای جای دزفول متبرک به قطره قطره خون شهدا است و خون شهدا جنگها و ترورهای مختلف دشمن را که همواره در صدد شکستن این مقاومت بوده را مایوس کرده است.
وی افزو: مقاومت در بدنه اجتماع جای دارد و گفتمان مقاومت، گفتمان غالب در تار و پور مردم دزفول است.
به گزارش ایرنا، به استناد آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت.
رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد، ۴۸۹ بمب و راکت توسط هواپیماهای دشمن بر سر مردم بیدفاع شهر ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند،
اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۴۲ شهید از جمله ۸۵۰ شهید موشکی، ۶۸ شهید شیرخوار، ۳۹۲ شهید بانو و همچنین چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساختند.
همزمان با هفتمین سال جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۶ و به مناسبت پنجمین سال آزادسازی خرمشهر، با پیشنهاد دولت وقت، بررسیهای وسیع و گستردهای برای معرفی «شهر نمونه مقاومت» در کشور صورت گرفت و براساس هفت شاخص درنهایت دزفول به عنوان «شهر نمونه مقاومت کشور» معرفی شد.
به همین مناسبت نیز چهارم خرداد به نام «روز مقاومت و پایداری مردم دزفول» در تقویم رسمی جمهوری اسلامی نامگذاری شد.