به گزارش ایرنا ، حسینعلی امیری با تأکید بر وظایف ذاتی دانشگاه علمی_کاربردی در تربیت نیروهای متخصص از ضرورت نگاه نو و خلاقانه به شاخههای مختلف دانش و تربیت تکنیسینهایی تأکید کرد که فارغ از مدرک دانشگاهی در یک شاخه فنی و علمی متخصص هستند.
امیری با اشاره به ارزش دانش فنی در بسیاری از کشورهای دنیا اظهار داشت: اگرچه رسیدن به مراتب بالای علمی ارزشمند است، اما در بسیاری از نقاط جهان این که دانشآموخته یک مرکز علمی بتواند کاری فنی و موثر را در یک حوزه خاص انجام دهد، شایسته توجه است.
استاندار فارس ضرورت ارتقای جایگاه دانشگاه علمی_کاربردی، تحول در شیوههای آموزشی و ارتقای سطح علمی را در میان دانشجویان این دانشگاه یادآور شد و تصریح کرد: با انجام مطالعات تطبیقی بر روی دانشگاههایی که در سراسر دنیا مشابه دانشگاه جامع علمی_کاربردی فعالیت میکنند، میتوان از تجربیات سایر مراکز علمی بهره برد و شیوههای نو خلق کرد.
وی تصریح کرد: آموزش و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، تربیت نیروی کار ماهر برای مراکز صنعتی و تجاری و گردشگری، تولید علم متناسب با نیاز استان و اقداماتی که به شکوفایی استان در این زمینهها منجر شود، با استقبال و حمایت مدیریت ارشد استان مواجه خواهد شد.
در این نشست دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه علمی کاربردی، با تأکید بر ظرفیتهای فراوان این دانشگاه، در تربیت نیروی کار متخصص و ارائه رشتههای درسی مفید و کاربردی از اراده مدیریت دانشگاه جامع علمی- کاربردی در جهت ارتقای جایگاه این مرکز در سطح ملی و رسیدن به جایگاه واقعی آن خبر داد.
مساله تأمین تجهیزات مورد نیاز برای دانشگاه علمی_کاربردی و حل مشکلات مربوط به فضای فیزیکی یک مرکز علمی_کاربردی در شهرستان پاسارگاد، از مباحثی بود که از سوی سید آیت رزمجویی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس ، در این دیدار مطرح شد و استاندار فارس بر پیگیری آنها و صدور دستورات لازم تأکید کرد.