خبرنگاران نبودند، نمایشگاه کتاب دیده نمیشد

برنا - گروه فرهنگ و هنر: رئیس نمایشگاه کتاب تهران در مراسم اختتامیه جشنواره «کتاب و رسانه» تأکید کرد اگر خبرنگاران نبودند، نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دیده نمیشد.
مراسم اختتامیه بیستودومین جشنواره «کتاب و رسانه» عصر امروز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) محل برگزاری نمایشگاه کتاب برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه کتاب، در ابتدای این مراسم گفت: اگر خبرنگاران نبودند، نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران هم دیده نمیشد. پیوند کتاب و رسانه فقط یک مفهوم نیست؛ اگر رسانه نباشد، کتاب به خانه و اندیشه مردم راه پیدا نمیکند.
وی در ادامه پیام سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، را در این مراسم قرائت کرد.
مشروح پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این ترتیب بود:
«در روزگاری که هیاهوی تصویر گاه صدای واژه را در گلو میشکند، شما فرهیختگان رسانهای چراغ پاسداری از ساخت کتاب را در دست گرفتهاید. جشنواره کتاب و رسانه نه صرفاً گردهمایی اهالی فرهنگ، که تجلی پیوند دیرینه دو نهاد تمدنساز است: «کتاب» که مکتوبگر روح و اندیشه است؛ و «رسانه» که ترجمان آگاهی در عصر سرعت و فناوری ارتباطی است. اینک در آیین اختتامیه این دوره از جشنواره، در برابر اهتمام خستگیناپذیر خبرنگاران، نویسندگان تحلیلگران و فعالان رسانهای که با زبان تصویر و قلم، چراغی بر مسیر دانایی میافروزند، سر تعظیم فرود میآورم.
امید که با همت اهالی رسانه، کتاب نه در طاقچه، که در متن زندگی بدرخشد و قلم همچنان به رسالت خود که بیداری و بصیرت است، وفادار بماند؛ و در پایان، از تمامی شرکتکنندگان دبیرخانه فرهیخته جشنواره هیئت داوران ارجمند و نویسندگان و خبرنگارانی که با آثار ارزشمند خود این رویداد را به قوام رساندند، صمیمانه سپاسگزاری میکنم.»
سخنران بعدی این مراسم حمیدرضا ابک بود که بیانیه هیئت داوران جشنواره را قرائت کرد.
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) ادامه خواهد یافت. همزمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقهمندان فراهم کرده است.
انتهای پیام/