دانشمندان: بسته بندی های پلاستیکی و شیشه ای غذای شما را به میکروپلاستیک آلوده می کنند

محققان میگویند ۹۶ درصد از مواد غذایی مورد بررسی حاوی ذرات پلاستیکی بودهاند. برخی از منابع اصلی این آلودگی عبارتند از:
بازکردن بستهبندیها: عمل ساده بازکردن درِ یک بطری پلاستیکی یا پارهکردن یک بستهبندی، باعث جدا شدن ذرات ریز پلاستیک میشود.
ظروف شیشهای: حتی بطریهای شیشهای نیز به دلیل داشتن واشر یا آستر پلاستیکی در درب خود میتوانند منبع آلودگی باشند.
ظروف یکبار مصرف: جعبههای پیتزا و لیوانهای قهوه که دارای لایه داخلی پلاستیکی هستند، از دیگر منابع مهم هستند.
کیسههای چای پلاستیکی: این کیسهها هنگام قرارگرفتن در آب داغ، مقادیر زیادی میکروپلاستیک آزاد میکنند.
تختههای خردکن و ظروف ملامین: استفاده و شستشوی مکرر این وسایل، به ویژه با حرارت و سایش، نرخ آزادشدن ذرات پلاستیکی را افزایش میدهد.