صفر تا صد بررسی مشخصات تیگو 8 پرو مکس؛ از امکانات رفاهی تا فنی + مقایسه با رقیب‌ها / آیا این غول چینی پرطرفدار ارزش خرید دارد؟ ویدئو

صفر تا صد بررسی مشخصات تیگو 8 پرو مکس؛ از امکانات رفاهی تا فنی + مقایسه با رقیب‌ها / آیا این غول چینی پرطرفدار ارزش خرید دارد؟ ویدئو
  ساعدنیوز:فونیکس تیگو 8 پرومکس ازجمله خودروهای مونتاژی محبوب در بازار ایران محسوب می‌شود. البته این خودرو را می‌توان یکی از لوکس‌ترین و البته گران‌ترین محصولات مونتاژی بازار ایران نیز به‌حساب آورد. یکی از نکات قوی نسخه پرومکس، سیستم انتقال قدرت دو دیفرانسیل این خودرو است که قابلیت بیراهه‌نوردی را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

به گزارش سرویس مجله خودرو ساعدنیوز، نسل دوم چری تیگو 8 با عنوان چری تیگو 8 پرو در سال 2020 میلادی رونمایی شد. از آن زمان تاکنون چری این محصول را به بازارهای صادراتی خود همچون ایران، روسیه و برزیل عرضه داشته است. چری تیگو 8 پرو که در ایران با نام فونیکس تیگو 8 پرو رونمایی شد، تا چند سال اخیر پرچمدار جدید محصولات چری محسوب می‌شد که جایگزین تیگو 7 شده بود. چری تیگو 8 در واقع یک شاسی‌بلند سایز متوسط است و جایگزین مناسبی برای خودروهای مشابه کره‌ای با قیمت بالاتر همچون کیا سورنتو یا هیوندای سانتافه به شمار می‌رود. با این حال فقدان سیستم تمام چرخ محرک یا AWD، همواره به عنوان نقطه ضعف خودروهای چینی در برابر رقبای کره‌ای مطرح بوده است. حتی شاید برخی افراد تمایلی به خرید آفرودرهای قدیمی و مدل پایین ژاپنی نظیر ماشین تویوتا لندکروز نداشته و به جای آن قصد خرید یک خودروی خانوادگی با قابلیت طبیعت‌گردی مناسب و قیمت پایین کرده باشند. به همین دلیل تیم طراحان و مهندسان چری برآن شدند تا نسخه‌های مجهزتری از کراس‌اوورهای خود را روانه بازار کنند. این خودروها که اکنون به سیستم AWD یا تمام چرخ محرک مجهز هستند، با پسوند پرومکس شناخته می‌شوند. در بخش مشخصات فنی تیگو 8 پرو مکس، علاوه‌بر سیستم تمام چرخ محرک از پیشرانه قوی‌تری هم استفاده شده و باعث می‌شود که با وجود وزن سنگین‌تر نسخه پرومکس، شتاب تیگو 8 پرو مکس بهتر از نمونه پرو باشد.

 تیگو 8 پرو مکس

مزایا و معایب تیگو 8 پرو مکس

مزایا: سیستم انتقال قدرت تمام چرخ محرک، امکانات رفاهی و ایمنی مناسب

معایب: ناسازگاری با بنزین کم کیفیت، حساسیت بالای قوای فنی

داخل تیگو 8 پرو مکس

چری در طول دهه‌های گذشته با استخدام طراحان مشهور از شرکت‌های مختلف، موفق شده است تا خودروهایی با کابین زیبا خلق کند. حتی محصولات اقتصادی چری نیز فضای داخلی زیبایی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند که این مزیت به لطف تجربه طراحان پدید آمده است. بدیهی است که خودروهای بالارده چری همچون فونیکس تیگو 8 پرومکس از کابین زیباتری بهره می‌برند.

داخل تیگو 8 پرو مکس همانند کابین نسخه پرو از طرح سه رنگ بهره می‌برد و در آن رنگ‌های مشکی، مارون و نقره‌ای به کار رفته است. بخش بزرگی از کابین که شامل سمت چپ و مرکز کابین می‌شود، یک تورفتگی بزرگ دارد که با نمایشگر عریض پر شده است. این نمایشگر عریض به طور همزمان وظیفه نمایش اطلاعات سیستم سرگرمی و نشانگرها را برعهده دارد. در قسمت زیرین نمایشگر نیز دریچه‌های سیستم تهویه در یک نوار مشکی رنگ قرار گرفته‌اند. فاصله بین دو محور فونیکس تیگو8پرومکس2710 میلی‌متر است که این خودرو را به طور کامل در طبقه شاسی بلندهای متوسط قرار می‌دهد.

 تیگو 8 پرو مکس

طراحی تیگو 8 پرو مکس

در ابتدا باید اشاره کرد که طراحی خارجی فونیکس تیگو 8 پرومکس تفاوت خاصی با نسخه تک دیفرانسیل پرو ندارد و احتمالاً از روی چند نماد روی بدنه، بتوان این تفاوت را تشخیص داد. اصول طراحی جدید خودروهای چری از ابتدای دهه سوم قرن بیست و یکم تغییر کرده‌اند که حاصل آن را می‌توان در خودروهایی همچون تیگو8پرومکس، تیگو 7 پرومکس و ام وی ام X33 کراس مشاهده کرد. این سبک از طراحی شامل چراغ‌های کشیده و تیز، جلوپنجره با الگوی کهکشانی و ورودی‌های هوای بزرگ در نواحی جانبی سپرها می‌شود.

 تیگو 8 پرو مکس

به طور کلی چری تیگو 8 پرومکس در قسمت جانبی، ظاهری همانند دیگر شاسی بلندهای متوسط این رده از جمله فیدلیتی پرایم دارد. ارتفاع این خودروها از سطح زمین چندان زیاد نیست، بنابراین نباید انتظار یک آفرودر واقعی همچون تویوتا لندکروزر یا میتسوبیشی پاجرو را از ماشین تیگو 8 پرو مکس داشته باشید. با این حال رینگ تیگو 8 پرو مکس از نوع آلیاژی 18 اینچی است که به لطف این رینگ‌ها و همچنین فرورفتگی اندک بدنه و ضربه‌گیرهای قسمت پایین درب‌ها، ظاهر جانبی تیگو 8 پرومکس از سادگی افراطی فاصله گرفته است. در نمای عقب نیز چراغ‌هایی مشابه خودروهای آئودی به چشم می‌خورند که همراه با خروجی‌های دوبل اگزوز، موجب تقویت حس تجمل‌گرایی تیگو هشت پرو مکس شده‌اند.

 تیگو 8 پرو مکس

مشخصات تیگو 8 پرو مکس

در مقدمه مطلب به تفاوت اصلی نسخه‌های تیگو 8 پرومکس با پرو اشاره شد که شامل سیستم AWD و پیشرانه قدرتمندتر می‌شود. موتور تیگو 8 پرو مکس در مقایسه با پیشرانه نسخه پرو، حجم بالاتری دارد و به صورت کلی، توان و گشتاور بیشتری به تولید می‌رساند. چنین پیشرانه قدرتمندی در کنار سیستم تمام چرخ محرک به جهت رقابت با حریفان قدری همچون دیگنیتی پرستیژ در این خودرو قرار گرفته است. نکته جالب اینکه ترکیب فنی فوق روی ماشین آریزو 8 هم استفاده می‌شود. مشخصات فنی تیگو 8 پرو مکس شامل موتور دو لیتری توربوشارژر با فناوری تزریق مستقیم سوخت است که حداکثر 254 اسب بخار قدرت و 390 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. مشخصات تیگو 8 پرو مکس نشان می‌دهد که این شاسی بلند چینی از نظر چابکی و کشش، توان رقابت بالایی با رقبای چینی و حتی غیرچینی بازار در شرایط مختلف دارد.

گیربکس هفت سرعته دو کلاچه تر همچنان وظیفه انتقال قدرت به چهار چرخ را برعهده دارد. شتاب تیگو 8 پرو مکس از سرعت صفر تا 100 کیلومتر در ساعت به صورت رسمی معادل 7.8 ثانیه اعلام شده که تنها حدود یک ثانیه نسبت به یک سدان اسپرت نظیر ماشین آریزو 6 جی تی کندتر است. همچنین مصرف سوخت تیگو 8 پرو مکس در سیکل ترکیبی به ازای 100 کیلومتر پیمایش به 7.2 لیتر می‌رسد که رقم مناسبی محسوب می‌شود؛ هرچند نسبت به مدل هیبریدی یعنی ماشین تیگو 8 پرو e پلاس خودرویی پرمصرف به شمار می‌رود.

ابعاد تیگو 8 پرو مکس

ابعاد مختلف ماشین تیگو 8 پرومکس در جدول زیر، قابل مشاهده است:

نوع بدنه

کراس اوور

حجم پیشرانه

1998 سی سی

حجم صندوق عقب

889 لیتر

طول

4722 میلی‌متر

عرض

1860 میلی‌متر

ارتفاع

1705 میلی‌متر

فاصله محوری

2710 میلی‌متر

تعداد سرنشین

7 نفره

حداکثر گشتاور

390 نیوتون بر متر

حجم باک

51 لیتر

 تیگو 8 پرو مکس

مشخصات فنی تیگو 8 پرو مکس

 تیگو 8 پرو مکس

مصرف سوخت ماشین تیگو 8 پرو مکس

 تیگو 8 پرو مکس

امکانات و تجهیزات تیگو 8 پرو مکس

باتوجه به اینکه فونیکس تیگو 8 پرو مکس، هنگام معرفی به عنوان پرچمدار جدید چری و فونیکس در ایران شناخته شد از آپشن‌های متنوعی نیز بهره می‌برد. این رویه در محصولی نظیر فونیکس FX نیز دیده می‌شود و طیف گسترده‌ای از امکانات رفاهی و ایمنی در این محصولات، قابل دسترس هستند.

از جمله امکانات تیگو 8 پرو مکس می‌توان به مواردی همچون‌ 6 کیسه هوا، سیستم‌های ایمنی ABS - EBD - BOS - ESP - TCS - EBA - HAC – HDC، سیستم صوتی سونی با هشت بلندگو به همراه نمایشگر 12.3 اینچی لمسی، ترمز پارک، سنسور پارک جلو و عقب، سیستم تهویه صندلی‌های جلو، سیستم ورود و استارت بدون کلید، درب صندوق برقی و دستیارهای هوشمند رانندگی یا ADAS.

جدول امکانات رفاهی و ایمنی فونیکس تیگو 8 پرومکس

برخی از مهم‌ترین امکانات رفاهی و ایمنی فونیکس تیگو 8 پرومکس عبارتند از:

نوع امکانات

شرح امکانات

صفحه نمایش

24.6 اینچی لمسی یکپارچه متشکل از دو صفحه نمایش 12.3 اینچی

سیستم صوتی

8 اسپیکر با قدرت تشخیص صدای انگلیسی

کنترل ایستایی در سربالایی یا HAC

دارد

ورود بدون کلید

دارد

روکش صندلی

چرم

سنسور عقب

دارد

رادار نقطه کور

دارد

کروز کنترل هوشمند یا ACC

دارد

اتو پارک

ندارد

نوع سقف

سقف پانوراما با سانروف

سامانه های هوشمند کمک راننده

سامانه کنترل پایداری و کشش، رادار نقطه کور، رادار خط خوان، دستیار حفظ خودرو در مسیر، رادار تصادف جلو و عقب، رادار تابلوخوان، دستیار حرکت در ترافیک

سیستم تهویه

دوگانه اتومات با پنل لمسی – تنظیم مجزا برای ردیف دوم – تنظیم شدت باد برای ردیف سوم

گرمکن و سردکن صندلی جلو

دارد

نوع صندلی راننده و جلو

6 حالته برقی

سنسور ها

سنسور نور - سنسور پارک عقب سنسور باران - سنسور پارک جلو - سنسور فشار باد تایر -

آینه بغل برقی

دارد

گرم‌کن آینه بغل

دارد

شارژ وایرلس

دارد

حالت رانندگی یا DRIVE MODE

6 حالته (نرمال- اکو- اسپرت- برفی- گل‌آلود- آفرود)

 تیگو 8 پرو مکس

امکانات تیگو 8 پرو مکس

کیسه هوا: کیسه هوا برای سرنشینان جلو، جانبی و پرده‌ای، مجموعاً 6 کیسه هوا

سیستم صوتی: صفحه نمایش 12.3 اینچی، Android Mirror Link، مجهز به 8 بلندگو سونی

ترمز و پایداری: ABS - EBD - BOS - ESP - TCS - EBA - HAC - HDC

دیگر امکانات: ترمز پارک، اتوهلد، رینگ 18 اینچی، دوربین 360 درجه، دوربین دنده عقب داینامیک، سنسور باران و نور، سنسور پارک در جلو و عقب، سیستم کنترل باد لاستیک‌ها TPMS، سانروف، سیستم ADAS رانندگی خودکار، کروز کنترل، سیستم کنترل خروج از خطوط، چراغ‌های LED مجهز به AFS، تنظیم ارتفاع خودکار چراغ‌های جلو، فرمان برقی، تنظیم برقی صندلی‌ها در 6 جهت، گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، کول باکس، ورود بدون کلید، دکمه استارت، باز شدن برقی درب عقب

 تیگو 8 پرو مکس

رقبای تیگو 8 پرو مکس در بازار

به جرأت می‌توان گفت که ماشین تیگو 8 پرو مکس در حال حاضر هیچ رقیب جدی را پیش روی خودش در بازار ایران نمی‌بیند. شاسی بلندهای دو دیفرانسیلی همچون هیوندای سانتافه، لندکروزر و سانگ یانگ رکستون جی4، دیگر خودروهای قدیمی و کم‌آپشنی به شمار می‌روند که تیگو 8 پرومکس جوان و صفر کیلومتر به راحتی می‌تواند آن‌ها را دچار مشکل کند. بنابراین با توجه به اینکه از زمان عرضه این کراس‌اوور چینی، تقریباً هیچ خودروی شاسی‌بلند لوکسی در این رنج قیمتی و با سیستم AWD روانه بازار نشده است، تیگو 8 پرومکس در بازار ایران یکه تاز بوده است.

جدول مقایسه تیگو 8 پرو مکس با رقبا

در جدول زیر مشخصات فونیکس تیگو 8 پرو مکس در مقایسه با بعضی رقبا آورده شده است:

نام ماشین

کلاس بدنه

حجم موتور

تعداد سیلندر

حداکثر توان

حداکثر سرعت

مصرف سوخت

تنفس موتور

تیگو8 پرومکس

کراس اوور

1998cc

4 سیلندر

254 اسب بخار

210 km/h

7.2 liter/100km

توربوشارژ

فیدلیتی پرایم

کراس اوور

1498 cc

4 سیلندر

156 اسب بخار

180 km/h

7.6 liter/100km

توربوشارژ

دیگنیتی پرستیژ

کراس اوور کوپه

1967 cc

4 سیلندر

228 اسب بخار

180 km/h

8.3 liter/100km

توربوشارژ

تیگو 7 پرو e پلاس

کراس اوور

1498 cc

4 سیلندر

325 اسب بخار

180 km/h

5.8 liter/100km

توربوشارژ

هیوندای کرتا

کراس اوور

1497 cc

4 سیلندر

113 اسب بخار

170 km/h

5.9 liter/100km

تنفس طبیعی

هاوال H6

کراس اوور

1499 cc

4 سیلندر

174 اسب بخار

180 km/h

5.2 liter/100km

توربوشارژ

در جدول بالا برتری فنی تیگو 8 پرو مکس نسبت به اکثر رقبای مونتاژی و وارداتی مشهود است.

 تیگو 8 پرو مکس

مقایسه تیگو 8 پرو مکس با ماشین تیگو 8 پرو e پلاس و تیگو 8 پرو

مقایسه تیگو 8 پرومکس با تیگو 8 پرو e پلاس از لحاظ ظاهری نکته قابل ذکر چندانی ندارد. تنها تفاوت ظاهری میان این دو خودرو، اضافه شدن درگاه شارژ باتری لیتیومی در مدل e پلاس است که اجازه می‌دهد توسط شارژر، باتری سیستم هیبریدی این خودرو تغذیه شود. از لحاظ فنی، همانطور که تا اینجا متوجه شدید، با یک سیستم محرکه پلاگین هیبرید در مدل تیگو 8 پرو e پلاس روبه‌رو هستیم که به لحاظ فنی، تفاوت زیادی با قوای محرکه کاملاً بنزینی تیگو 8 پرومکس دارد. موتور بنزینی مدل e پلاس از نوع 1.5 لیتری توربوشارژ است که قدرتی نزدیک به 156 اسب بخار و 230 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. این پیشرانه با دو موتور الکتریکی در قالب یک سیستم محرک پلاگین هیبرید همراه شده تا در مجموع قدرتی نزدیک به 326 اسب بخار و 510 نیوتن‌متر گشتاور را به چرخ‌های جلو برساند. بنابراین، اگرچه قدرت موتور در نسخه پلاگین هیبرید افزایش پیدا کرده است، اما سامانه چهار چرخ محرک، دیگر روی مدل هیبریدی تیگو 8 پرو حضور ندارد. شتاب‌گیری تیگو 8 پرو هیبرید کمی نسبت به مدل پرومکس سریع‌تر شده است ولی اختلاف مصرف سوخت آن با مدل بنزینی به میزان بیشتری جلب توجه می‌کند. تیگو 8 پرو پلاگین هیبرید به کمک موتورهای برقی خود می‌تواند با مصرف سوخت بسیار پایین، مسافتی حدود 1000 کیلومتر را تنها با یک باک سوخت بپیماید که در نسخه پرومکس به هیچ وجه قابل دستیابی نیست. از نظر امکانات، این دو خودرو بسیار به هم نزدیک هستند، اما مواردی مثل رادار تابلوخوان، شیفتر دنده پشت فرمان، و حالت رانندگی آفرود، گل‌آلود و برفی از روی مدل هیبرید حذف شده است.
در مورد مقایسه تیگو 8 پرومکس با تیگو 8 پرو باید بدانید که تیگو 8 پرومکس در واقع نسخه ارتقا‌ء یافته مدل پرو به حساب می‌آید که حدود یک سال بعد از آن به بازار ایران راه پیدا کرد. اگرچه تیگو 8 پرو از لحاظ ظاهری تفاوت خاصی با مدل پرومکس ندارد اما اگر کمی دقت کنید، متوجه می‌شوید که جلوپنجره تیگو 8 پرومکس نسبت به نسخه پرو کمی بزرگ‌تر شده، سپر جلو مقداری تغییر کرده و گرافیک چراغ‌ها نیز عوض شده است. همچنین در نمای عقب، تغییرات جزئی در گرافیک چراغ‌ها به همراه تغییر نوشته‌های روی درب صندوق و از همه مهم‌تر، اضافه شدن سراگزوزهای دوگانه در هر دو طرف است که ظاهری اسپرت‌تر به مدل پرو مکس بخشیده است. اما مهم‌ترین تفاوت این دو برادر به بخش فنی برمی‌گردد. در این بخش، تیگو 8 پرومکس پیشرانه 1.6 لیتری توربوشارژ را کنار گذاشته و به سراغ نمونه دو لیتری رفته است. حداکثر قدرت موتور تیگو 8 پرو حدود 190 اسب بخار است که به میزان قابل توجهی از مدل پرومکس پایین‌تر است. همین مورد نیز سبب می‌شود شتاب مدل پرو نسبت به نسخه پرو مکس کمی کندتر باشد. همچنین، مزیت اصلی که پرومکس نسبت به تیگو 8 پرو دارد، برخورداری از سیستم انتقال قدرت دو دیفرانسیل است که باعث می‌شود در مصارف طبیعت‌گردی و یا جاده‌های لغزنده، عملکرد و کشش بهتری را در مدل پرو مکس شاهد باشیم. ضمن آنکه با اضافه شدن سیستم تمام چرخ محرک به مدل پرو مکس، سه حالت رانندگی جدید شامل برفی، آفرودی و گل‌آلود نیز به دیگر حالات موجود اضافه شد.

مقایسه تیگو 8 پرو مکس با سانتافه

تیگو 8 پرومکس را می‌توان با سانتافه نیوفیس ix45 مدل 2016 تا 2018 موجود در بازار ایران مقایسه کرد. البته سانتافه نیوفیس در قالب تیپ‌های مختلف با تجهیزات متفاوت وارد کشور شده است که تنها می‌توان نسخه فول آپشن آن را با تیگو 8 پرومکس مقایسه کرد. از لحاظ قوای فنی تیگو 8 پرومکس شرایط بهتری دارد؛ چراکه موتور دو لیتری توربوشارژ آن قدرت بالاتری در حد 254 اسب بخار و 390 نیوتن متر تولید می‌کند. اما موتور 2400 سی سی تنفس طبیعی 4 سیلندر سانتافه نیوفیس حدود 188 اسب بخار و 245 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و بنابراین از لحاظ شتاب و توانمندی نسبت به تیگو 8 پرومکس ضعیف‌تر ظاهر می‌شود. به نحوی که شتاب صفر تا 100 این خودرو کره‌ای حدود 11.5 ثانیه برآورد می‌شود، اما شتاب تیگو 8 پرومکس نزدیک 8 ثانیه است. در مورد مقایسه تیگو 8 پرومکس با سانتافه از لحاظ تجهیزات و آپشن‌های رفاهی ایمنی نیز باید گفت محصول مدیران خودرو نسبت به نسخه فول آپشن سانتافه نیوفیس وارداتی آسان موتور تقریبا یک سطح قرار می‌گیرد اما نسبت به سایر نسخه‌های کم آپشن و به ویژه نمونه‌های وارداتی کرمان موتور، تجهیزات به مراتب بهتری دارد.

مقایسه تیگو 8 پرو مکس با لندکروز

به صورت کلی شاید مقایسه تیگو 8 پرومکس با یک شاسی بلند گران قیمت نظیر تویوتا لندکروزر کار درستی نباشد، اما می‌توان آن را با تویوتا لندکروزر سری جی 200 مدل 6 سیلندر GXR کمی مقایسه کرد. از لحاظ توان فنی این دو خودرو به هم نزدیک هستند اما قدرت موتور 6 سیلندر تنفس طبیعی تویوتا لندکروزر کمی بالاتر است ولی به دلیل وزن سنگین‌تر شتاب آن نسبت به تیگو 8 پرو مکس چیزی حدود 3 ثانیه کندتر خواهد بود. از جنبه تجهیزات و امکانات، تویوتا لندکروزر جی ایکس آر نسبت به تیگو 8 پرومکس آپشن‌های چندان متنوعی ندارد و نمی‌تواند از این جهت حرفی برای گفتن در مقابل تیگو 8 پرومکس داشته باشد. به ویژه مواردی مثل دستیارهای رانندگی نیمه خودکار، رادارهای هشدار دهنده و بعضی دیگر از آپشن‌های رفاهی در شاسی بلند ژاپنی موجود نیستند، اما تیگو 8 پرومکس آنها را به کاربران خود ارائه می‌دهد.

مقایسه تیگو 8 پرو مکس با دیگنیتی پرستیژ

دیگنیتی پرستیژ هم مثل تیگو 8 پرو مکس از موتور 2 لیتری توربوشارژ ستفاده می‌کند اما قدرت تولیدی پیشرانه آن کمی پایین‌تر است و به 228 اسب بخار و 355 نیوتن متر می‌رسد که تنها به محور جلو ارسال می‌شود. ضمن آنکه گیربکس دیگنیتی پرستیژ از نوع 6 سرعته اتوماتیک AT است که از لحاظ استهلاک و دوام نسبت به نسخه‌ دو کلاچه اتوماتیک موجود تیگو 8 پرومکس احتمالاً وضعیت بهتری خواهد داشت. شتاب دیگنیتی پرستیژ معادل 10.5 ثانیه ارزیابی شده که اختلاف بیش از 2.5 ثانیه با تیگو 8 پرومکس دارد و از این جهت به پای محصول مدیران خودرو نمی‌رسد. با وجود آنکه دیگنیتی پرستیژ امکانات مناسبی ارائه می‌دهد اما فاقد تجهیزات مدرن هوشمند نظیر کروز کنترل تطبیقی، دستیار رانندگی و رادارهای هشدار دهنده است؛ بنابراین از جنبه تجهیزات و آپشن‌ها هم به پای تیگو 8 پرومکس نمی‌رسد.

مقایسه فیدلیتی با تیگو 8 پرو مکس

ماشین فیدلیتی پرایم برخلاف تیگو هشت پرو مکس دارای تک دیفرانسیل جلو و موتور 1.5 لیتری توربوشارژ به همراه گیربکس 6 سرعته اتوماتیک دو کلاچه تر است. قدرت موتور فیدلیتی پرایم بسیار پایین‌تر بوده و در حد 155 اسب بخار قدرت و 230 نیوتن متر گشتاور است که باعث می‌شود شتاب این خودرو نسبت به تیگو 8 پرومکس حدود 2 تا 2.5 ثانیه کمتر باشد. فیدلیتی پرایم تجهیزات مناسبی دارد، اما باز هم نسبت به تیگو8پرومکس آپشن‌های محدودتری را به کاربران خود ارائه می‌دهد. بنابراین از لحاظ شتاب، قدرت موتور، تجهیزات و امکانات، تیگو 8 پرومکس نسبت به فیدلیتی پرایم برتری دارد اما فیدلیتی قیمت پایین‌تری داشته که می‌تواند خرید آن را مقرون به صرفه کند.

قیمت تیگو 8 پرو مکس

قیمت تیگو 8 پرو مکس در زمان ممنوع بودن واردات در ایران بسیار گران بود و به بالای چهار میلیارد تومان هم رسید. این مورد به دلیل نبود رقبای مطرح و عطش بازار نسبت به یک خودروی شاسی بلند و به‌روز رخ داده بود. اما بعد از آزاد شدن واردات خودروهای خارجی معتبر، قیمت این خودرو کاهش محسوسی داشت و اکنون (دی 1403) به حدود 3 میلیارد تومان در بازار آزاد و دو میلیارد و 809 میلیون و 800 هزار تومان در نمایندگی رسیده است.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت

  • نمایندگی

  • 2,809,800,000 تومان - بروز رسانی در چهارشنبه 11 تیر

  • مدیران خودرو


مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها