طرز تهیه شامی مرغ پوک و خوشمزه + فیلم آموزش

طرز تهیه شامی مرغ پوک و خوشمزه + فیلم آموزش
  ساعدنیوز: برای کسانی که شاغل هستند و یا فرصت کافی ندارند غذاهایی مثل شامی‌ها و کتلت‌ها و کوکوها بهترین گزینه است. تنوع این دسته‌بندی آشپزی زیاد است و شما می‌توانید انواع شامی‌ها و کوکوها را با استفاده از مواد غذایی مختلف بپزید. شامیمرغ نوعی غذای ایرانی است که گوشت مرغ چرخ‌شده مرغ از مواد اصلی آن است.

به گزارش سرویس آشپزی پایگاه خبری ساعدنیوز، شامی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و حاضری ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با ساعد نیوز همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شامی مرغ

  • گوشت مرغ چرخ کرده 400 گرم

  • تخم مرغ 3 عدد

  • پیاز متوسط 1 عدد

  • روغن مایع به اندازه کافی

  • آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری

  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

شامی مرغ

طرز تهیه شامی مرغ روش اول

برای خوشمزه تر و مجلسی تر شدن شامی مرغ می توانید مواد دیگری هم به آن اضافه کنید. برای اینکه یک شامی مرغ مجلسی و مخصوص داشته باشید می توانید مقداری کنجد ، جعفری و زعفران دم کرده هم به مواد آن اضافه کنید.

در صورتی هم که می خواهید شامی مرغ شما ساده و به صرفه تر باشد می توانید از سیب زمینی استفاده کنید. برای این منظور 200 گرم از مرغ را حذف کنید و به جای آن از سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را می توانید به صورت خام یا آبپز شده به مایه شامی اضافه کنید.

ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و ریز رند می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم،سپس گوشت مرغ را چرخ گوشت می ریزیم و دو بار چرخ می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و پیاز را با آن خوب مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را جداگانه ابتدا در پیاله ای می شکنیم

تا اگر سالم بودن به مواد داخل کاسه می افزاییم و نمک،فلفل سیاه و آویشن روی آن ها می پاشیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و حالت چسبندگی داشته باشند. یک قاشق غذاخوری ارد سوخاری به مایه اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا مایه منسجم شود. اگر نیاز بود می توانید 1 قاشق دیگر نیز آرد سوخاری روی مایه بریزید. در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود. آرد سوخاری را در بشقاب پخش می کنیم و کنار دستمان قرار می دهیم

و به اندازه یک فلافل از مایه شامی بر می داریم و با دو کف دست یا با استفاده از قالب به آن فرم می دهیم و در آرد سوخاری می غلتانیم و داخل روغن داغ شده قرار می دهیم. حرارت را به هیچ وجه تغییر نمی دهیم تا هم مغز پخت شود و هم سرخ شود.

هر دو طرف شامی ها را سرخ می کنیم و روی دستمال های که روغن را جذب می کنند قرار می دهیم و در آخر شامی های آماده شده را در دیس می کشیم و با خیار شور و گوجه تزئین می کنیم و با نان سرو می کنیم.نوش جان

شامی مرغ

مواد لازم برای تهیه شامی مرغ روش دوم

  • گوشت مرغ 300 گرم

  • پیاز 1 عدد

  • تخم مرغ 2 عدد

  • آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری

  • روغن مایع به میزان کافی

  • فلفل سیاه به میزان لازم

  • نمک به میزان لازم

  • آویشن به میزان لازم

شامی مرغ

طرز تهیه شامی مرغ روش دوم

در ابتدا گوشت مرغ را چرخ می کنیم و سپس پیاز ها را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت ریز رنده می کنیم و آب پیاز ها را می گیریم سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم.

در این مرحله، تخم مرغ ها را در پیاله می شکنیم تا اگر سالم بودند به مواد داخل کاسه اضافه کنیم و سپس نمک و فلفل سیاه و آویشن را به آن اضافه می کنیم. همه مواد را با هم کاملا مخلوط می کنیم تا حالت چسبندگی به خود بگیرد و حالا یک قاشق آرد سوخاری را به مایه اضافه می کنیم.مواد را ورز می دهیم تا مایه کاملا منسجم شود در اینصورت اگر نیاز بود یک قاشق غذا خوری دیگر نیز می توانید آرد سوخاری به مایه اضافه کنید.در تابه ای به اندازه کافی روغن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن روی حرارات کم داغ شود و آرد سوخاری را در یک بشقاب می ریزیم و کنار دستمان قرار می دهیم. در این مرحله از طرز تهیه شامی مرغ از مایه شامی به اندازه یک فلافل بر می داریم و با استفاده از قالب یا دو کف دست به آن فرم می دهیم و در آرد سوخاری می غلتانیم و سپس در داخل روغن هر دو طرف را سرخ می کنیم فقط دقت داشته باشید که حرارت را تغییر ندهید اجازه دهید روی حرارت کم سرخ شوند.هنگامی یک سمت شامی طلایی شد آن را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. شامی مرغ پخته شده را روی دستمال های که روغن را جذب می کنند قرار می دهیم و در آخر شامی های آماده شده را در دیس می کشیم و با خیار شور و گوجه تزئین می کنیم و با نان سرو می کنیم. نوش جان

فیلم آموزشی طرز تهیه شامی مرغ

مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار