(ویدئو) طرز تهیه کتلت مجلسی با گوشت کوبیده آبگوشت + ترفندهای طلایی

به گزارش سرویس آشپزی پایگاه خبری ساعدنیوز، کتلت با گوشت کوبیده یکی از غذاهای بسیار پرکابرد و خوشمزه می باشد که از گوشت کوبیده آبگوشت تهیه می شود و بسیار راحت و آسان است. شاید برای شما پیش بیاد آبگوشت بگذارید و گوشت کوبیده آن اضافه بیاد شما می توانید با گوشت کوبیده اضافی آن برای فردای آن روز این کوکو خوشمزه را تهیه کنید و به همراه نان یا برنج میل کنید. کوکو گوشت کوبیده گزینه مناسبی برای روزهای که فرصت تهیه غذا ندارید و گزینه خوبی برای افطار و سحر می باشد. این کوکو در کنار سالاد و کمی سیب زمینی بسیار خوشمزه می شود.
مواد لازم برای کتلت با گوشت کوبیده آبگوشت
گوشت کوبیده 5 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 2 عدد
زعفران 1 قاشق سوپ خوری
پودر سیر 1/2 قاشق سوپ خوری
پودر موسیر 1 قاشق مربا خوری
آرد سوخاری به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
گرد لیمو 1/2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کتلت با گوشت کوبیده
گوشت کوبیده را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب ورز بدهید.اگر تخم مرغ به نظرتان کم بود و مایه منسجم نشد میتوانید از تخم مرغ بیشتری استفاده کنید. مقداری زعفران آب کرده را به همراه گرد لیمو،پودر سیر و موسیر و سایر ادویه دلخواه به مایه اضافه کرده و با گوشتکوب یا میکسر کاملا یکنواخت کنید.درون تابه ای کمی کره بریزید ، پس از داغ شدن کره1 قاشق غذاخوری از مایه کتلت بردارید و داخل پودر سوخاری بغلتانید و داخل تابه برید. وقتی تابه پر شد درب آن را بگذارید تا یک طرف کتلت طلایی شود و بعد آن را برگردانید و بدون درپوش طرف دوم را هم سرخ کنید البته توجه داشته باشید که مواد کتلت شما پخته شده اند و فقط در حدی باید حرارت ببینند که تخم مرغها بپزد.