غذاهای سنتی / طرز تهیه خورشت مرغ با گوجهفرنگی، اما نه مثل همیشه! این روش جدید دستپختت رو متحول میکنه + ویدئو

به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، روشهای پخت مرغ به اندازهی تعداد آشپزهای دنیا متنوع است و هرکسی به سبک خاص خود آن را طبخ میکند. مرغ اگر بهدرستی و خوشمزه تهیه شود، میتواند حتی از بسیاری از غذاهای گوشتی دیگر لذیذتر باشد. اگر از طعمهای تکراری مرغ خسته شدهاید و میخواهید روش جدیدی را برای خود و خانواده امتحان کنید، حتماً این مطلب را دنبال کنید. در اینجا قصد داریم طرز تهیه یک خورش مرغ ساده و سریع را آموزش دهیم که در زمان کوتاهی آماده میشود. اگر زمان کمی برای آشپزی دارید و دنبال غذای فوری هستید، این خورش گزینه مناسبی برای شماست. پس همراه ما باشید تا با طرز تهیه خورش مرغ و گوجه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ با گوجهفرنگی
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز درشت: 1 عدد
سیر رنده شده: 2 عدد
گوجه فرنگی: 1 عدد
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکاو زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه خورشت مرغ با گوجهفرنگی
برای تهیه این خورش خوشمزه و سریع، ابتدا پیاز را رنده کرده و با کمی روغن در یک ماهیتابه مناسب روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و به مدت سی ثانیه با پیاز تفت دهید. حالا تکههای درشت سینه مرغ را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با افزودن نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا، حدود یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس رب انار را افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید. یک لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید تا مرغ کاملاً بپزد. بعد از نیم ساعت، گوجه فرنگیهای حلقهای و کلفت برشخورده را روی مرغ بچینید و دوباره درب ماهیتابه را ببندید. پس از 15 دقیقه، خورش مرغ و گوجه فرنگی آماده سرو است. نوش جان!
نکات مهم
ـ برای تهیه این غذا میتوانید به جای سینه مرغ از فیله مرغ هم استفاده کنید.
ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانههای انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیرهای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه خورش مرغ و گوجه سعی کنید رب انار را از فروشگاههای معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست میکنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایمتری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و میشود آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش میتوان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوهبر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمیدهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمیگیرند.