خورشت بهاری / طرز تهیه خورش شوید باقالی خوشمزه که عطرش خونه رو دیوونه میکنه! باید امتحانش کنی + ویدئو

ساعدنیوز: خورش شوید باقالی یکی از انواع خورشهای اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت با شوید، باقالی سبز و رب انار تهیه میشود و بسیار خوشمزه است.
به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، خورشها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفرههای غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. در شهرهای مختلف ایران خورشها را به سبکها و روشهای گوناگون طبخ میکنند. خورشها معمولا با مرغ و یا گوشت تهیه میشوند و از همین جهت دارای میزان بالایی از پروتئین هستند. خورش شوید باقالی یکی از انواع خورشهای ایرانی است که از ترکیب شوید، پیاز، سیر، گوشت و باقالی تهیه میشود و طعم بینظیری دارد. معمولا باقالی همراه با برنج تهیه میشود، ولی شما میتوانید با باقالی یک خورش خوشمزه درست کنید که بسیار هیجانانگیز است. اگر دوست از خوردن غذاهای تکراری خسته شدهاید، حتما در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با هم این خورش خوشمزه را در منزل بپزیم.
مواد لازم
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد
باقالی 1 پیمانه
شوید 2 بسته (200 گرم)
شوید خشک 1 ق غ
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
رب انار ترش 2 ق غ
آبغوره نصف استکان
نمک 1 ق م
فلفل سیاه 1ق چ
زردچوبه 1 ق م
پودر سیر 1 ق م
دقت کنید که باقالی چند دقیقه اول بپزه و کفشو کامل بگیرید و بعد توی خورشت بریزید. باقالی 20 دقیقه بیشتر نپزه که له میشه.