خوش عطر و طعم‌ترین غذای سنتی بندرعباس؛ گوبولی مرغ/ غذاهای جنوبی‌ها مثل خودشون دلچسب و فراموش نشدنیه👌

خوش عطر و طعم‌ترین غذای سنتی بندرعباس؛ گوبولی مرغ/ غذاهای جنوبی‌ها مثل خودشون دلچسب و فراموش نشدنیه👌
  ساعد نیوز: گوبولی یا گبولی گوشت یکی از معروف‌ترین غذاهای محلی بندرعباس است که در بین مردم این بندر و استان هرمزگان شهرت بسیار زیادی دارد.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از یوتیوب ashpazi.foodspy انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.

گوبولی یا گبولی گوشت یکی از معروف‌ترین غذاهای محلی بندرعباس است که در بین مردم این بندر و استان هرمزگان شهرت بسیار زیادی دارد. ادویه‌های بسیار زیادی در این غذا به کار رفته؛ به همین دلیل خوش طعم و عطر و همینطور سرشار از خاصیت است. گبولی با گوشت قرمز و مرغ پخت می‌شود و یک وعده مطلوب و کامل برای ناهار تلقی می‌شود.

مواد تشکیل‌دهنده گبولی گوشت متشکل از گوشت پخته و تفت داده شده، پیاز داغ، سیب‌زمینی سرخ شده، نخود پخته، پلوی پخته شده با آب گوشت و انواع ادویه مثل میخک، لیمو عمانی، هل، ادویه‌های مخصوص جنوبی و همچنین فلفل پخته شده است.

مواد لازم گوبولی مرغ

مرغ: 2 تیکه

برنج: 3 پیمونه

ادویه مرغ(نمک.زردچوبه.پاپریکا.تخم گشنیز) 1 قاشق مرباخوری

چوب دارچین یه عدد

پرک لیموعمانی 1 قاشق مرباخوری

هل 2 عدد

میخک 2 عدد

زیره 1 قاشق مرباخوری

دونه فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری

برگ بو دو سه عدد

پیاز: یه عدد

آب: 4 لیوان

مواد حشو:

پیاز: 3 عدد متوسط

نخود پخته: 1عددکنسروی

کشمش پلویی: یک سوم لیوان

ادویه ها(نمکو فلفل سیاه یا قرمز.پاپریکا.زردچوبه.پودر هل و دارچین) زعفرون دم کرده 1 قاشق

سیب زمینی 2 عدد (سرخ بشه)

برای برنج

پیاز 1 دونه متوسط

ادویه ها (زردچوبه.فلفل سیاه و پود زیره)

آب مرغ صاف شده


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار