به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ علی رمضانپور با اعلام این خبر گفت: در سه ماهه گذشته، 12 میلیون و 431 هزار و 220 قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان قزوین انجام شده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 12 میلیون و 212 هزار و 430 قطعه بود، رشدی بیش از 5 درصد را نشان میدهد.
وی افزود: در سه ماهه اخیر، از محل این میزان جوجهریزی، بیش از 24 هزار و 241 تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شده است. به طور متوسط، ماهانه چهار میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام میشود.
رمضانپور خاطرنشان کرد: بیشترین میزان جوجهریزی در واحدهای تولیدی استان در خرداد ماه با چهار میلیون و 156 هزار قطعه به ثبت رسیده است.
این افزایش تولید میتواند نقش مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و تنظیم بازار گوشت مرغ داشته باشد.
انتهای پیام