طرز تهیه بادامسوخته فوق العاده خوشمزه و متفاوت / به دو روش با تمام جزئیات و نکات! سبک زندگی طرز تهیه بادام سوخته یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده است. برای تهیه آن، مراحل زیر را دنبال کنید. ذخیره خبر برای مطالعه بعدی مشاهده اخبار ذخیره شده طرز تهیه بادامسوخته?مواد لازم?مغز بادام:۱۳۰ گرمشکر:۱۱۰ گرمآب یا کلاب:۳۰ گرمکره :۱۳ گرم 📌 اگر این خبر را پسندیدید، لطفا آن را با دیگران به اشتراک بگذارید کپی واتساپ تلگرام توییتر فیسبوک لینکدین جیمیل 🔗 پستهای مرتبط: طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی (پفکی گردویی) ترد و خوشمزه + نکات کلیدی فال چوب | فال روزانه چوب یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۴ اندام «ایده آل» مردانه از نگاه علم طرز تهیه حلوای سه رنگ مجلسی؛ گامی تا خلق یک دسر بهشتی + فیلم آموزشی این روغن ها برای سلامتی مفید هستند هاتایوگا چیست و چه فوایدی دارد؟ خوزستان سنگر شد، تهران سرود آزادی خواند: روایت مستند از روزهای طلایی میهندوستی در تیر 1330 طرز تهیه حلوای خامهای مجلسی؛ یک دسر بهشتی با تمام فوت و فنها + فیلم آموزشی 👍 0 👎 0 × برچسب بادامسوخته بادام شیرینی ⚠ گزارش اشکال 4 ماه پیش منبع خبر