یکی از محبوب ترین کیک های خانگی یا کافی شاپی، کیک خیس شکلاتی است که اغلب بچه ها عاشقش هستند. در ادامه آموزش کیک ساده خانگی و انواع کیک های کافی شاپی در آشپزخانه نمناک، امروز رسپی ویژه ای برای علاقه مندان به پخت کیک های خوشمزه داریم.
مواد لازم کیک خیس شکلاتی
مواد لازم | مقدار لازم |
شیر یا آب گرم | 1 لیوان |
پودر هات چاکلت | 1 بسته |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1 لیوان |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
روغن مایع | 1/2 لیوان |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 2 لیوان |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |

مواد لازم برای گاناش کیک خیس
خام صبحانه یا خامه قنادی | 100 گرم |
شکلات تخته ای | 100 گرم |
آموزش پخت کیک خیس شکلاتی داخل فر
- ابتدا شیر یا آب گرم رو همراه یک بسته پودر هات چاکلت ترکیب و خوب مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
- در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با شکر و وانیل 5 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود؛ حتما دورگیری را انجام میدهیم تا در آخر کیک بوی بدی نداشته باشد.
- در ظرفی دیگر روغن مایع را با پودر کاکائو مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و مجددا یک دقیقه هم میزنیم.
- در این مرحله ترکیب شیر و هات چاکلت را هم اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
- آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم و سپس کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.
- قالب میان تهی 25 سانتی خود را با ارده یا روغن جدا کننده چرب میکنیم.
- سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و حدود 45 الی 50 دقیقه داخل فر 170 درجه که 15 دقیقه از قبل گرم شده است قرار میدهیم.
- پس از پخت کیک، آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار میدهیم تا خنک شده و آماده ریختن گاناش شود.
طرز تهیه گاناش
- خام صبحانه یا قنادی را روی حرارت غیر مستقیم گرم کرده و سپس 100 گرم شکلات تخته ای خورد شده داخلش می ریزیم و خوب با هم ترکیب میکنیم تا یک دست شود.
- بعد از آنکه کاملا یکدست شد و از روی حرارت غیر مستقیم برداشتید و کمی خنک تر شد، میتوانید روی کیک ریخته و سپس سرو کنید.