نحوه دون کردن و پختن ذرت بدون پوست گرفتن / دیگه ذرت و پوست نگیر سبک زندگی برای جوشاندن ذرت به طور مستقیم آب اضافه نکنید. سرآشپز معروف راز کامل کردن ذرت پخته شده را فاش می کند! ذخیره خبر برای مطالعه بعدی مشاهده اخبار ذخیره شده با این روش پخت ذرت دیگه ذرت هات سفت و خام نمیمونه . 📌 اگر این خبر را پسندیدید، لطفا آن را با دیگران به اشتراک بگذارید کپی واتساپ تلگرام توییتر فیسبوک لینکدین جیمیل 🔗 پستهای مرتبط: فال چوب کبریت امروز؛ فال روزانه ابجد اصلی شنبه 14 تیر 1404 فال قهوه | فال قهوه روزانه یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۴ فال شمع روزانه | فال شمع یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۴ فال چوب | فال روزانه چوب یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۴ روایتی از ۳ انقلاب با ماهیت کمونیستی که روسیه، چین و کوبا را برای همیشه تغییر داد طرز تهیه حلوای سه رنگ مجلسی؛ گامی تا خلق یک دسر بهشتی + فیلم آموزشی اندام «ایده آل» مردانه از نگاه علم طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی (پفکی گردویی) ترد و خوشمزه + نکات کلیدی 👍 0 👎 0 × برچسب ذرت آشپزی ⚠ گزارش اشکال 3 ماه پیش منبع خبر