آموزش پخت مینی پیتزا با خمیر مایع بدون ورز دادن

آموزش پخت مینی پیتزا با خمیر مایع بدون ورز دادن
 این پیتزاهای کوچک شما را شگفت‌زده خواهند کرد. یک دستور سریع و خوشمزه، مناسب برای هر مناسبتی!

مواد لازم:
- آرد: ۱۷۵ گرم
- مخمر: ۷ گرم
- شکر: ۷ گرم
- نمک: ۴ گرم
- آب: ۱۸۰ میلی لیتر
- روغن زیتون: ۱۰ میلی لیتر
- روغن زیتون و آرد برای استفاده

زمان استراحت: ۱۰ دقیقه
تاپینگ ها:
- سس گوجه فرنگی
- کچاپ
- نمک و فلفل
- اورگانو
- پنیر موزارلا
- فلفل دلمه ای
- هات داگ
- سوسیس
- ناگت مرغ
- مورتادلا
- ذرت
- اورگانو

🔥 دما و زمان پخت: ۲۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار