طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی مجلسی مخصوص بهار با نکات خوشمزه شدن این غذای پرخاصیت

طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی مجلسی مخصوص بهار با نکات خوشمزه شدن این غذای پرخاصیت
 خورشت کنگر یکی از خورشت های قدیمی وسنتی هست که بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد ، این خورشت به دلیل وجود کنگر خورشت فصلی است زیرا کنگراوایل فصل بهار برداشت می شود.

خورشت کنگرمعمولا با گوشت قرمز پخته میشود ، ولی با مرغ هم میتوان آن را درست کرد.
مواد لازم خورش کنگر :

  • گوشت : 300 گرم
  • کنگر : 300 گرم
  • جعفری : 150 گرم
  • نعنا : 50 گرم
  • پیاز : 1 عدد
  • لیمو عمانی : 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها