طرز تهیه نان خرمایی اصل کرمانشاه فوق العاده نرم به سبک کارگاههای این شهر در چندین شکل با تمام نکات

طرز تهیه نان خرمایی اصل کرمانشاه فوق العاده نرم به سبک کارگاههای این شهر در چندین شکل با تمام نکات
 آموزش نان خرمایی کرمانشاه به سبک کارگاهی ، به همراه نکات و جزئیات.

مواد لازم

  • آب:۱۵۰ گرم
  • گلاب:۴۰ گرم
  • روغن صاف قنادی (شماره ۵۰):۱۵۰ گرم
  • روغن جامد:۱۵۰ گرم
  • روغن محلی: ۳۰ گرم
  • آرد سفید قنادی:۷۵۰ گرم
  • شربت بار:۲۵۰ گرم
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها