به گزارش ایرنا، نادرقلی ابراهیمی روز شنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی در اراک، با تبریک دهه کرامت و هفته کارگر و معلم افزود: باید تلاش شود تا طرحهای نیمه تمام که ماده ۲۳ دارد و به هر دلیلی به سرانجام نرسیده، در سال جاری تکمیل شود.
وی بیان کرد: امید است با اشرافی که به قانون برنامه هفتم پیشرفت و ضوابط اجرایی وجود دارد، همه فرصتهای پیشبینی شده در بودجه امسال برای استان مرکزی فراهم شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیشنهادات دولت در بودجه ۱۴۰۴ مورد توجه مجلس قرار گرفت و تصویب شد، ادامه داد: فرصتهای پیشبینی شده در بودجه امسال استان مرکزی با همتی که در این استان ایجاد شده، شدنی است.
ابراهیمی اظهار کرد: ۸۵ درصد منابع عمومی در اختیار وزرا است و دستگاههای اجرایی باید حداکثر استفاده و بهرهگیری را در این راستا داشته باشند.
وی عنوان کرد: برش سال دوم برنامه هفتم پیشرفت باید مورد توجه جدی قرار گیرد و در این خصوص تاکنون گزارشی به مجمع نمایندگان استان مرکزی ارایه نشده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: نیاز است از ماده ۲۸ قانون الحاق، صندوق پروژه برای طرحهای خاص و نشاندار کردن مالیتها، حداکثر استفاده و بهرهگیری صورت گیرد.
ابراهیمی گفت: فرصت صندوق توسعه ملی بسیار مهم است اما متاسفانه استان مرکزی تاکنون از این ظرفیت استفاده نکرده است.
وی اظهار کرد: درست است که اعتبارات نسبت به قبل افزایش یافته اما در پیوست قانون شرایط خوبی وجود ندارد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه استان مرکزی جزو استانهای با حداقل شاغل در دستگاههای اجرایی است که این مهم باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
ابراهیمی گفت: ضرورت حضور فرمانداران در کمیتههای تخصیص امری ضروری است تا از مصلحتهای منطقه خود به خوبی دفاع کنند.
عدالت در توزیع اعتبارات ضروری است
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم گفت: عدالت در توزیع اعتبارات امری ضروری است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
حجتالاسلام محمد سبزی افزود: آب به یک مسئله حیاتی در اراک و ساوه تبدیل شده که باید در این راستا اعتبارات ویژهای در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه، دبی ورودی آب به سد الغدیر روز گذشته به ۱۹۰ لیتر بر ثانیه رسید که این رقم فاجعه است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: سرانه آموزشی ساوه پایین است و سالانه یکهزار دانشآموز به مدارس این منطقه اضافه میشود.
حجتالاسلام سبزی عنوان کرد: بیشترین بودجههای ملی در دست وزرا است و هر ساله پیگیری و تلاشهای زیادی برای جذب این اعتبارات انجام میشود اما دستگاههای اجرایی همت لازم را به خرج نمیدهند.
وی تاکید کرد: فرصتهای خوبی در بودجه سال جاری دیده شده اما جذب آنها نیازمند همت کار جهادی است.
زادگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ویژه دیده شود
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: زادگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در توزیع اعتبارات ویژه دیده شود.
محمد بیات افزود: مشکلات راههای ارتباطی، اجرا نشدن ۳۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب، تنش آبی در ۲۳ روستا و سایر مشکلات، زیبنده این شهر نیست.
وی با بیان اینکه، عدالت محوری در توزیع اعتبارات مد نظر قرار گیرد، عنوان کرد: باید شهرستانهای مختلف استان مرکزی در راستای جذب اعتبارات ملی ارزیابی شوند.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بودجه این شهرستان در سال جاری با هشت درصد افزایش از ۲ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال در سال گذشته به ۲ هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال رسیده است.
استان مرکزی هفت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.