هدررفت ۳۰ تا ۴۰ درصدی هزینه‌های درمانی و دارویی در کشور

هدررفت ۳۰ تا ۴۰ درصدی هزینه‌های درمانی و دارویی در کشور

 تبریز - ایرنا - مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه ۳۰ تا ۴۰ درصد هزینه‌های درمانی و دارویی در جامعه هدر می رود، اظهار کرد: در صورت جلوگیری از هدررفت این هزینه‌ها و کاهش مداخلات زیان آور درمانی و دارویی، می‌توان خدمات بیشتری به بیماران ارایه کرد.

به گزارش ایرنا، محمدمهدی ناصحی روز شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با اشاره به نگاه رهبر معظم انقلاب در خصوص تامین سلامت اقشار مختلف مردم، افزود: همه باید در راستای تحقق منویات رهبری، برای رفع دغدغه های بیماران و ارایه خدمات بهتر به آنان تلاش کنند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید بر قرار گرفتن خدمات ارایه شده به بیماران در مسیر درست، گفت: کاهش هزینه های درمانی و دارویی و راه اندازی نظام پیشگیری سلامت در جامعه ضروری است.

ناصحی، با بیان اینکه هم اکنون حدود نیمی از جمعیت کشور زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند، ادامه داد: بیش از ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از روستائیان و ۱۵ تا ۱۷ میلیون نفر از افراد فاقد هرگونه پوشش بیمه ای زیر پوشش بیمه سلامت هستند.

وی با بیان اینکه وظیفه این بیمه ارایه خدمات به افراد فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای و حمایت مالی از بیماران است، یادآور شد: تیمی از کارشناسان بیمه سلامت با مراجعه حضوری به ۲ هزار و ۲۰ منطقه کم برخوردار کشور، اقدام به شناسایی افراد فاقد بیمه کرده و حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر را به صورت رایگان زیرپوشش قرار دادند.

ناصحی، با بیان اینکه خرید خدمات افراد زیرپوشش این بیمه طبق قانون باید از موسسه های دولتی و دانشگاهی انجام شود، افزود: برای افزایش سطح پوشش بیمه سلامت در جامعه تلاش می شود.

هدررفت ۳۰ تا ۴۰ درصدی هزینه‌های درمانی و دارویی در کشور
رضا صدیقی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی

سطح پوشش بیمه سلامت پایین است

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه بیمه سلامت همه درمان ها را شامل نمی شود، گفت: پزشکان نیز همکاری خوبی با این بیمه ندارند.

رضا صدیقی، افزود: با وجود اینکه سطح پوشش بیمه سلامت در جامعه پایین است، این سازمان خدمات ارزشمندی به افراد فاقد هرگونه بیمه در جامعه ارایه می کند و به نوعی تکیه گاهی است تا این افراد نیز بتوانند از خدمات بیمه استفاده کنند.

ایجاد بانک سلامت در جامعه ضروری است

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت ایجاد و راه اندازی بانک سلامت در کشور، گفت: با توجه به جمعیت زیاد جامعه پزشکی در کشور، راه اندازی این بانک در گردش مالی و کمک به تامین مالی نظام سلامت نقش موثری ایفا می کند.

احمدرضا جودتی، با بیان اینکه به علت محدودیت منابع بیمه سلامت از شهریور سال گذشته این بیمه بدهی خود به مراکز درمانی را تسویه نکرده است، افزود: ایجاد این بانک منبع و پشتوانه ای برای این بیمه خواهد شد.

وی با تاکید بر انجام اصلاحات در خصوص نسخه های درمانی و دارویی پزشکان، اظهار کرد: برخی از تجویز آزمایشات مانند ام ار آی و سی تی اسکن برای بیماران و برخی داروها برای بیماران ضروری نیست و باید نسخه های پزشکان مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.

هدررفت ۳۰ تا ۴۰ درصدی هزینه‌های درمانی و دارویی در کشور
محمدرضا میرزایی، مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی

به گزارش ایرنا، در این مراسم از خدمات حدود ۱۱ ساله وحید مجیدی قدردانی و محمدرضا میرزایی به عنوان مدیرکل جدید بیمه سلامت استان آذربایجان شرقی معرفی شد.

 

 منبع خبر