به گزارش خبرنگار ایرنا، میثم مظفر روز یکشنبه در جلسه ۳۰۷ شورای شهر تهران با بیان اینکه در چند روز گذشته اتفاقی تحولی پایه گذاری شد، اظهار کرد: پایه گذاری یک مد جدید حمل و نقل عمومی اتفاق خوبی است و شهرداری و شورا با هم موفق شدند، ۱۸۹ دستگاه اتوبوس برقی را فعال کنند و در کنار آن واردات دو رام تراموا و یک هزار و ۷۰۰ دستگاه تاکسی برقی اتفاق بسیار مهمی است.
وی افزود: یک روز پس از رونمایی این دستگاهها، شاهد هستیم که اتوبوسها در خط میدان جمهوری - میدان بهارستان فعال و انبوهی از مسافران با اتوبوسهای جدید جابجا میشوند قطعا اقدامات بزرگ این چنینی در آغاز فعالیت با مشکلاتی روبه رو است مثلا ایستگاهها باید به روز شوند و تعیین نحوه واگذاری تاکسیها نیز از جمله مسایلی است که باید برای آن چاره اندیشی شود اما به هر جهت اقدام تاریخی برای تهران آغاز شده و شورا در این زمینه حمایت ویژه داشته است.
تحقق وعده برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی
رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه رویای برقیسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و وعده شورا و شهرداری در این دوره محقق شد، افزود: خدمات پس از فروش و ارائه تسهیلات بانکی مناسب از دیگر اقداماتی است که باید انجام شود البته تا رضایت رانندگان فاصله داریم که باید نهایی شود.
حجت الاسلام سیدمحمد آقامیری اظهار کرد: این اقدام در راستای توسعه پایدار و کاهش آلودگیهای زیست محیطی به نتیجه رسید و امیدواریم سال آینده با ورود تمام خودروها، تهران به پنج هزار دستگاه اتوبوس مجهز شود که اکثر این اتوبوسها، برقی هستند.
وی با بیان اینکه برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی به سال ۱۳۸۱ باز میگردد، یادآور شد: این اقدام تا سال ۱۳۸۶ نیز ادامه یافت ولی دیگر امکان گسترش آن نبود اما امروز نسل جدید اتوبوسهای برقی به تهران وارد شده و در شروع هر کار جدیدی قطعا مشکلات و مسایلی وجود دارد که باید به آن توجه کرد.
به گفته آقامیری، تاب آوری شارژ باتری این اتوبوسها و پشتیبانی ایستگاههای شارژ باید مورد توجه قرار بگیرد و به فراخور افزایش اتوبوسها و تاکسیهای برقی باید ایستگاه شارز نیز افزایش یابد.
آقامیری ضمن گرامیداشت یاد شهید سیدحسن نصرالله، اضافه کرد: به برکت خون این شهید، امید به پایداری ادامه خواهد یافت و با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری این مسیر ادامه پیدا میکند و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است.
۱۰ هزار درخت در دوره پنجم خشک شده است
رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه در دوره مدیریت شهری پنجم تنها ۱۰ هزار درخت به دلیل بیتوجهی خشک شد، گفت: این دوره محیط زیستی ترین دوره بلدیه است.
مهدی پیرهادی تاکید کرد: این موضوع اغراق نیست و گزارش آن را در آینده در شورا ارائه خواهم کرد، اکنون اقدامات در حوزه آبرسانی به فضای سبز بی نظیر بوده و تعداد مخازن و میزان لوله گذاری قابل مقایسه با گذشته نیست و علت این کار نیز نیازسنجی بود.
وی افزود: در چند ماه گذشته اقدام ویژهای در بوستان جنگلی چیتگر انجام شد؛ هشت هزار درخت تا امروز در این بوستان جایگزین درختان خشک شده، گردید در حالیکه در دوره مدیریت شهری قبلی تنها ۱۰ هزار درخت به دلیل بی توجهی خشک شد ولی تا پایان امسال حداقل ۱۲ هزار درخت جدید دیگر در این بوستان افزوده خواهد شد.
پیرهادی ادامه داد: تعداد درختان چیتگر حداقل به بیش از ۲۰ هزار اصله درخت خواهد رسید، اقدام مناسب دیگر در منطقه، ۳۰ کیلومتر لوله گذاری برای آبرسانی بود و هفت کیلومتر برای انتقال پساب و ۱۵ کیلومتر شبکه آبرسانی در چیتگر راه اندازی شده که اقدام ارزشمندی است.
این عضو شورای شهر اظهار کرد: بیشترین میزان بودجه برای آبرسانی در دوره ششم در نظر گرفته شد که پس از تایید بودجه در فرمانداری، جزییات آن را ارائه خواهم کرد.
پیرهادی با بیان اینکه شاید برخی فکر کنند در مقطع زمانی کوتاه مقاومت تضعیف شده است، ادامه داد: ما معتقدیم خون شهید باعث آبیاری جریان مقاومت میشود و قطعا ظلم باقی نخواهد ماند، اینگونه نیست که رژیم کودک کش اسراییل، تعداد زیادی از زنان و کودکان را به خاک و خون بکشد و بی جواب بماند.
حبیب کاشانی، خزانه دار شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه نمایندگان بیش از ۸۰ کشور با تمام کارشکنیهای رخ داده برای تشییع پیکر سید حسن نصرالله به لبنان رفتهاند، اظهار کرد: این اتفاق بسیار بزرگ و نهضت مقاومت همچنان زنده است، فرزندانی که پدران خود را با شهادت از دست دادند، داغ سید حسن نصرالله را بر دل دارند.