ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

اگر آدامس قند داشته باشد، ممکن است خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.

ایسنا: اگر آدامس قند داشته باشد، ممکن است خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.
باکتری های موجود در دهان شما «سوکرالوز» و سایر کربوهیدرات ها را متابولیزه می کنند. این امر می تواند لایه مینای دندان را در قسمت بیرونی دندان شما فرسایش دهد اما جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یک بار خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمی کند، به خصوص اگر بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید.
آدامس بدون شکر در هر وعده کمتر از ۰.۵ گرم قند دارد و از شیرین کننده های جایگزین استفاده می کند. برچسب آدامس ممکن است شیرین کننده هایی مانند موارد زیر را درج کند:
آسه سولفام-K
آسپارتام
نئوتام
ساخارین
سوکرالوز
اریتریتول
ایزومالت
مالتیتول
مانیتول
سوربیتول
زایلیتول
اگر آدامس شما از طعم دهنده های خاصی مانند اسید سیتریک استفاده می کند، ممکن است تجمع پلاک در دهان شما را کاهش دهد اما به خاطر داشته باشید که اگر آدامس قند نیز داشته باشد، ممکن است اثرات مثبت آن از بین برود.
به گزارش «وب ام دی»، جویدن دهان شما را تحریک می کند تا بزاق بیشتری تولید کند. این از دهان شما در برابر پوسیدگی و فرسایش محافظت می کند. بزاق بیشتر ممکن است باکتریها و اسیدی را که روی دندانهای شما جمع میشوند را از بین ببرد.





مطالب مرتبط
- نهاد شورا از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است
- ایران در حال ساخت ناو جدید است؟ | چرا این سلاح ایرانی ترسناک است؟
- ویدئو/ امیرحسین قیاسی، یه تنه آبروی استایل بهرام افشاری و نوید محمدزاده تو آمریکا و سبک بازی محمدرضا گلزار رو برد/ طنز این بشر 1 قدم از همه جلوتره🤣
- ظرفیتهای سرمایهگذاری اردبیل در نمایشگاه توانمندیهای صادراتی معرفی میشود
- اسرائیل بیرون از اتاق مذاکرات ایران و آمریکا نگه داشته شده؛ چرا نتانیاهو در این ماجرا دستبسته مانده؟
- خزانهداری آمریکا، ایران را تحریم کرد
- مژه لواسانی با این تصویر گلزار را خجالتزده کرد!
- نحوه تفکیک یارانه فرزندان بالای ۱۸ سال اعلام شد