حماس: دشمن صهیونیستی نوار غزه را به یک زندان بزرگ تبدیل کرده است

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در اظهاراتی گفت که دشمن صهیونیستی نوار غزه را به یک زندان بزرگ تبدیل کرده است که ساکنان آن در یک قتل عام تدریجی از بیماری و گرسنگی جان میدهند.


عبدالرحمن شدید افزود: مقاومت فلسطین در به فرسایش کشاندن ارتش دشمن و تحمیل هزینههای سنگین به نظامیان، روحیه و تجهیزات آن موفق شد.
وی تصریح کرد: فعالیتها و عملیات مقاومت در کرانه باختری برغم سرکوب و تعقیب مبارزان، افزایش یافته و این نشانه پایبندی ملت فلسطین به گزینه مقاومت است.
شدید اضافه کرد: تلاشهای دامنه داری برای توقف جنایت هدفمند گرسنگی دادن ساکنان نوار غزه و فشار برای بازگشایی گذرگاهها و تضمین ورود کمکهای انسانی در جریان است.
وی گفت: در هفتههای گذشته به طرح دیدگاه و پیشنهادات خود برای توقف کامل جنگ و پایان یافتن محاصره نوار غزه و دستیابی به توافقی جدی پرداختیم.
عضو ارشد جنبش حماس اظهار کرد: در تاریخ ۱۷ آوریل (۲۸ فروردین) پیشنهادات واضح خود را برای دستیابی به یک توافق فراگیر و همزمان ارائه کردیم.
شدید اضافه کرد: این توافق شامل توقف دائم جنگ، خروج کامل نظامیان اشغالگر از نوار غزه، پایان محاصره، ورود کمکهای انسانی و بازسازی است.
وی افزود: در این توافق همه اسیران دشمن به صورت یک مرحلهای در مقابل شمار مورد توافقی از اسیران فلسطینی آزاد میشوند.
شدید ادامه داد: پیشنهادهای ما همچنین شامل آتش بس بلند مدت پنج ساله با تضمینهای منطقهای و بین المللی و تشکیل یک کمیته برای اداره نوار غزه است.
وی گفت: کمیته پیشنهادی برای اداره نوار غزه از نیروهای مستقل تکنوکرات دارای اختیارات کامل براساس پیشنهاد مصر تشکیل میشود.
عضو ارشد حماس تصریح کرد: کابینه بنیامین نتانیاهو پیشنهادهای ما را رد کرد و خواستار تفکیک پروندهها بود و با پایبندی به پایان جنگ نیز مخالفت کرد.
شدید افزود: به میانجیها اعلام کردیم که ما با مسئولیت پذیری و نگاه مثبت به هر پیشنهاد و ایدهای که در برگیرنده توقف دائم جنگ، خروج کامل اشغالگران و مبادله عادلانه اسیران باشد، برخورد میکنیم.
وی گفت: ما دشمن صهیونیستی را مسئول کامل پیامدهای جنایت هدف قرار دادن کشتی الضمیر در آبهای بین المللی میدانیم.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.





مطالب مرتبط
- ۱۵ اردیبهشت؛ آغاز اولین فراخوان جذب هیات علمی دانشگاهها
- آزادی مطبوعات، لزوم تقویت رکن چهارم دموکراسی
- مانع اصلی ورود سرمایهگذاران جدید به بازار خودرو مشخص شد
- اساتید دانشگاه و دغدغههایی از جنس علم و تربیت
- فال حافظ| فال حافظ یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
- دو مدیر ارشد IRS که در پروژههای رمزنگاری فعال بودند، مرخصی گرفتند
- بن سلمان 100 میلیارد دلار موشک از ترامپ خرید!
- معضل ۱۰ مدرسه دونوبته در سمنان و نوید افتتاح نخستین مدرسه اوتیسم