حلیم، آش و کله‌پاچه در همدان احتمالا گران‌تر می‌شود

 حلیم، آش و کله‌پاچه در همدان احتمالا گران‌تر می‌شود

  رئیس اتحادیه صنف رستوران و چلوکبابی‌های شهر همدان، با اشاره به اینکه نظارت بر کیفیت و قیمت رستوران‌های همدان انجام می‌شود گفت: نرخ حلیم و آش رشته هر کیلو حدود ۱۶۰ هزار تومان و نرخ کله پاچه ۸۰۰ هزار تومان برآورد شد که احتمال افزایش قیمت وجود دارد.

ناصر قره‌باغی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به اهمیت فرهنگ صیانت از ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: حدود 750 نفر در اتحادیه عضو داریم و حدود 80 نفر از اصناف رستوران و چلوکبابی همدان برای فعالیت در ایام ماه مبارک رمضان در پلیس+10 ثبت نام کردند. بیشتر این تعداد تایید شده اند احتمالا حدود 12 درخواست منتظر تایید هستند.

وی با اشاره به فعالیت برخی واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان عنوان کرد: برخی واحدها تا عید نوروز فعال هستند و برخی از 25 اسفند ماه به بعد مجوز فعالیت می گیرند.

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکبابی های شهر همدان با اشاره به گردشگر پذیر بودن همدان اعلام کرد: هر واحد صنفی اعم از مغازه، رستوران و یا چلوکبابی موظف است پرده ای که داده شده است را در سر درب نصب کند تا داخل سالن پوشش داده شود و روزه خواری مشاهده نشود.

قره‌باغی با اشاره به افزایش قیمت‌ها تصریح کرد: در حال حاضر افزایش قیمتی اعلام نکرده‌ایم، اما به علت افزایش قیمت مواد اولیه افزایش قیمت در آش و حلیم اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: قیمت یک کیلو حلیم در حال حاضر حدود 160 هزار تومان است و احتمالا تا 190 هزار تومان نیز می رسد. کله پاچه نیز افزایش قیمت داشته و ما قیمت آن را 800 هزار تومان برآورد کرده بودیم اما تا یک میلیون و چهارصد نیز توسط همکاران رقم خورده است.

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکبابی های شهر همدان ابراز کرد: نرخ ها در فرصت‌های سریع به ما داده نمی‌شود و این مورد از مسائل و مشکلات اتحادیه است، از همکاران صنف خواهش میکنم در ماه رمضان با مردم مدارا کنند و این ماه دلیلی نباشد تا افزایش قیمت داشته باشیم.

قره‌باغی تاکید کرد: اگر مبلغی را کمتر دریافت کنیم، جای دوری نمی‌رود. تا زمان ابلاغ قیمت ها مدارا کنیم. آش رشته و حلیم در صدر استقبال عمومی قرار دارد و ذائقه مردم همدان به سوی آش رشته است.

وی افزود: از همکاران ما در رسته آش، سفره‌خانه داران و رستوران‌ها خواهش میکنم تنوع آش هارا افزایش دهند و تنها به عرضه به یک آش بسنده نکنند.

فقط رسته حلیم، آش و سفره خانه‌های سنتی می‌توانند آش و حلیم عرضه کنند

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکبابی های شهر همدان تصریح کرد: فقط رسته حلیم و آش و سفره خانه های سنتی می‌توانند کار خود را انجام دهند و اگر افراد دیگر اقدام به فروش آش و حلیم داشته باشند غیرقانونی است و باید هرکس در رسته خود فعالیت کند.

قره‌باغی نظارت در بحث کیفیت و قیمت را تشریح کرد: ما در اتحادیه گشت اختصاصی داریم. اغلب شخصا پیگیری می‌کنم و هر واحدی که مشکل داشته باشد سریعا تذکر می‌دهیم. همچنین مسئولان بازرسی و نظارت رصد می‌کنند.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم‌ در لحظه به صدها نفر خدمات دهیم، گفت: مردم باید نوع شکایت خود را به ما گزارش کنند تا اتحادیه رسیدگی کند. استان همدان یکی از استان‌هایی است که با افتخار غذای درجه یک را عرضه می‌کند و نرخ منطقی دارد.

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکبابی های شهر همدان با بیان اینکه تغذیه سالم، جسم سالم را به دنبال دارد، مطرح کرد: با کم فروشی برخورد می‌کنیم، اما امیدواریم همه با وجدان غذا را به فروش برسانند. باید باور کنیم اگر کسی آسیب ببیند مسئولیت او با ما است. باید فرهنگ سازی صورت بگیرد.

قره باغی با تاکید بر اینکه انعکاس اخبار در رسانه‌ها باعث فرهنگ سازی است، گفت: از همکاران خواهش میکنم کیفیت را بسنجد و در این ایام مراعات مردم را از لحاظ جلوگیری از روزه‌خواری و حفظ قیمت داشته باشند.

وی ابراز کرد: امیدواریم در ماه مبارک رمضان مانند دیگر کشور ها اقلام و کالاها را با تخفیف بیشتر به مردم عرضه کنیم. تالارها در ماه مبارک رمضان فعالیت آنچنانی ندارند و اگر مراسم خاصی باشد، در قالب افطاری است.

انتهای پیام/

 
 

 منبع خبر