به گزارش ایرنا، این سپرده گذاران به نمایندگی از حدود چهار هزار سرمایه گذار شرکت اکرام در فرمانداری ویژه دزفول حاضر شدند.
یکی از نمایندگان سپرده گذاران در گفت وگو با خبرنگار ایرنا مطالبه سرمایه گذاران این شرکت را حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال و ارزش املاک و اموال شناسایی شده را پنج هزار میلیارد ریال عنوان کرد.
سعید کیانی گفت: شرکت مادر تخصصی(هلدینگ) اکرام طی بیش از یک دهه فعالیت اقدام به ثبت سه شرکت با نامهای خیریه طلوع اکرام و اقتصاد گستر اکرام با فعالیت ساختمان سازی و آتیه سازان مهر اکرام اقدام به جذب سرمایههای مردمی کرده که اعضای هیات مدیره این سه شرکت مشترک و تنها سمت آنها در شرکتها تغییر کرده است.
وی افزود: براساس اطلاعاتی که طی چند هفته اخیر کسب کردهایم، ۲ سال پیش برای توقف جذب سرمایههای مردمی توسط دستگاههای نظارتی تذکرات لازم داده شده ولی شرکت جذب سرمایه گذاری جدید را متوقف نکرده است.
این سپرده گذار هدلینگ اکرام بیان کرد: مهمترین مطالبه سپرده گذاران این شرکت، انجام بازرسی و حسابرسی و اقدام سریع برای شناسایی اموال و داراییهای منقول و غیرمنقول شرکت از سوی دستگاههای قضایی و نظارتی است.
وی افزود: هم اکنون به جز یک شعبه در خیابان امام خمینی(ره) شمالی برای جمع آوری اقساط وامهای پرداخت شده توسط این شرکت، تمام شعبههای آن جمع آوری و تعطیل شده است.
به گزارش ایرنا، اواخر دی سال گذشته مهدی آماده دادستان عمومی و انقلاب دزفول در نشستی خبری با اشاره به آخرین وضعیت صندوق اکرام از دستگیری مدیرعامل آن خبر داد و گفت: فعالیت صندوق اکرام در فروش اقساطی کالا و یا ساختمان سازی منع قانونی ندارد و مشکل این صندوق از زمان پرداخت سود آغاز شده است.
شرکت اکرام در کنار فروش اقساطی کالا به شهروندان با وعده پرداخت سود ۳۷ درصدی اقدام به جمع آوری سرمایههای مردم و سرمایه گذاری در ساخت و ساز کرده است.
تلاش خبرنگار ایرنا برای دریافت توضیحات نماینده هلدینگ اکرام بینتیجه ماند و پاسخی دریافت نشد.