هوش مصنوعی، محور تازه همکاری ایران و ژاپن

 هوش مصنوعی، محور تازه همکاری ایران و ژاپن
  وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: ایران در حوزه‌های علمی و فناورانه ظرفیت‌های گسترده ای دارد، لذا توسعه همکاری‌ها در حوزه فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی، انتقال دانش و تربیت نیروی انسانی متخصص بین ایران و ژاپن الزامی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عصر روز گذشته (سه‌شنبه 6 خرداد ماه 1404) سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوریاطلاعات؛ با تسوکادا تاماکی، سفیر ژاپن در ایران، در عمارت کلاه‌فرنگی دیدار و گفت‌وگو کرد.

هاشمی در این دیدار، با اشاره به پیشینه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی ایران و ژاپن، از جمله در راه‌اندازی مرکز تحقیقات مخابرات ایران (پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعلی)، خواستار گسترش تعاملات در حوزه‌های دانش‌بنیان شد.

وزیر ارتباطات در این دیدار، با تأکید بر اهمیت توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی، خطاب به سفیر ژاپن گفت: «انتقال دانش در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و تربیت نیروی انسانی متخصص می‌تواند یکی از محورهای اصلی همکاری میان ایران و ژاپن باشد و ما آمادگی داریم با استفاده از تجربه‌های موفق ژاپن، ظرفیت‌های علمی کشور را نیز در این مسیر به اشتراک بگذاریم.»

وی با تأکید بر توانمندی‌های دانشگاهی ایران به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی، گفت: شناخت دقیق شما از ظرفیت‌های علمی ایران و اذعان به پر استناد بودن مقالات پژوهشی ایرانی در مجامع علمی، می‌تواند موجب تعمیق روابط علمی و فناورانه بین دو کشور شود.

تسوکادا تاماکی، سفیر ژاپن نیز در این دیدار، با اشاره به سابقه دیرینه روابط دو کشور، از پیشرفت‌های علمی و فناورانه ایران ابراز خرسندی کرد و گفت: ایران از ظرفیت‌های مهمی در این زمینه برخوردار است.

وی همچنین اعلام کرد که موضوعات مطرح‌شده را به دولت ژاپن منتقل خواهد کرد و نسبت به تقویت روابط دوجانبه در دوره مأموریت خود در ایران ابراز امیدواری کرد.

توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، گسترش فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، تبادل تجربیات در حوزه سیاست‌گذاری دیجیتال، و همکاری‌های مشترک پژوهشی از جمله محورهایی بود که در این نشست مورد تأکید دو طرف قرار گرفت. همچنین طرفین بر ضرورت ایجاد پل‌های ارتباطی میان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دو کشور تأکید کردند.

انتهای پیام/

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها