فعالیت ۸۰ مرکز مثبت زندگی در کرمانشاه

مرتضی کوهی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: در استان حدود 80 مرکز خدمات رسان و یاریگر تحت عنوان مراکز مثبت زندگی وجود دارد که این مراکز وظیفه ارتباط سازمان و ارائه خدمات مورد نظر را بر عهده دارند.
وی افزود: خدمات مددکاری و کارشناسی سازمان بهزیستی به شکلی است که سازمان بهزیستی در طی یک سال حداقل دو نوبت بازدید حضوری از خانوارهای تحت پوشش داشته باشد که البته بر اساس نیاز و شرایط خانواده تحت پوشش امکان افزایش تعداد بازدید وجود دارد.
معاون سلامت اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: یکی از رویکردهای عمده در اداره کل بهزیستی استان توجه بخشیدن به سیاستهای کلان دولت و اولویت بخشی به مسائل معیشتی از جمله اشتغال مددجویان و مسکن است.
کوهی عنوان کرد: رویکردهای توانمندسازانه در زمینه امور آسیبدیدگان اجتماعی، افراد در معرض آسیب، افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار از موضوعاتی است که در سیاستگذاریهای امسال در نظر گرفته شده و با جدیت پیگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان تخصصی سه شعار جدی دارد، گفت: در دسترس بودن، به موقع بودن و تخصصی بودن خدمات از شعارهای سازمان بهزیستی است.
معاون سلامت اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به یکی از رویکردهای سازمان بهزیستی، گفت: ارتباط بدون واسطه و رویارویی با جامعه هدف سازمان باتوجه به تنوع خدمات باعث شده که همکاران سازمان بهزیستی در سطح استان یک رابطه گسترش یافته و عمیق با عموم مردم جامعه داشته باشند.
کوهی در ادامه افزود: سازوکارهای این ارتباط در زمینههای مختلف به شکلهای متفاوتی تعریف شده است.
وی عنوان کرد: شماره تماس 123 و مراکز اورژانس اجتماعی و بحران نقش مهمی در مقابله با آسیبهای اجتماعی دارد و خدمات مختلفی را از جمله مشاوره تلفنی، ارائه خدمات سیار، مداخله در بحران و پذیرش افراد در مراکز بحران را ارائه میدهد.
معاون سلامت اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: افرادی که درگیر مسئله اعتیاد بوده و نیازمند مشاوره در زمینه تربیت کودک اعتیاد و آسیبهای اجتماعی و روانشناسی هستند، میتوانند با خطوط ارتباطی 1480 تماس بگیرند که روند کمک رسانی را تسریع میبخشد.
انتهای پیام/