طرز تهیه خورشت قیمه نذری جا افتاده با عطر و طعم خاطره انگیز روزهای ماه محرم/ +ادویه و چاشنی‌ها و انواع تزیین

طرز تهیه خورشت قیمه نذری جا افتاده با عطر و طعم خاطره انگیز روزهای ماه محرم/ +ادویه و چاشنی‌ها و انواع تزیین
  ساعد نیوز: در ادامه با نکات و روش پخت خورشت قیمه در حجم زیاد همراه ما باشید.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید طرز تهیه قیمه نذری برای 10 نفر بود که از آپارات آشپزی با مهتاب انتخاب و در اختیار شما قرار گرفته شده است.

نکته مهم : یک و نیم ساعت بعد از لیمو امانی اضافه کردن خورشت جا افتاده شد ،کل فرآیند پخت 3/5 ساعت زمان برد بسته به نوع گوشت دیر پز یا زود پز بودنش و حتماااا دقت کنید یه رب آخر پخت نمک و گلاب رو به خورشت اضافه کنید .

این مقدار مواد اولیه برای 10 پرس می باشد.

مواد لازم :

گوشت خورشتی : 1 کیلو گرم

لپه: 10 قاشق غذاخوری سر پر

پیاز : 2 عدد بزرگ

رب گوجه : 4 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوری

گلاب : 3 قاشق غذاخوری

هل : 10 عدد سابیده شده

زنجبیل در صورت دلخواه : 1 قاشق چایخوری

زرد چوبه و فلفل : 1 قاشق چایخوری

نمک : من یک قاشق مربا خوری ریختم در کل باز هم تست کنید اگر لازم بود به میزان لازم ادویه ها و نمک رو کم و زیاد تر کنید.

پلو : 10 پیمانه

زرشک به میزان لازم

سیب زمینی : 3 عدد بزرگ

دیزاین قیمه نذری

دیزاین قیمه نذری

دیزاین قیمه نذری

دیزاین قیمه نذری

دیزاین قیمه نذری


مطالب خواندنی سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها