روش تهیه پرطرفدارترین حلوای سنتی ارومیه؛ حلوا نثار با عطر و طعم خاطره انگیز/ پای ثابت مراسم و نذری های ماه محرم

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، با طرز تهیه حلوا نثار ارومیه همره ما باشید.
حلوا نثار ارومیه یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا نثار ارومیه در ادامه با سایت هشتی ها همراه باشید.
مواد لازم حلوا نثار ارومیه | |
آرد | 2 کیلوگرم |
نثار (پودر قند) | 1 کیلوگرم |
روغن جامد | 1 کیلوگرم |
عسل | 1 لیوان |
گلاب | 500 لیتر |
زعفران دم کرده | 2 گرم |
کره | 100 گرم |
طرز تهیه حلوا نثار ارومیه
مرحله اول
برای تهیه حلوا نثار ارومیه خوشمزه در ابتدای کار روغن جامد را درون یک تابه بزرگ ریخته، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. حالا آرد را درون تابه الک کرده و به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت 30 دقیقه تفت می دهیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید تفت دادن آرد به صورتی باشد که بوی خامی آن بدون تغییر رنگ دادن از بین برود. در ادامه پودر قند را درون تابه الک کرده، سپس با دستکش به خوبی ورز می دهیم تا پودر قند به خورد حلوا برود.
مرحله سوم
در ادامه تابه را از روی حرارت کنار گذاشته، سپس کره را به آن می افزاییم و به خوبی مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود. حالا زعفران را که با گلاب دم کرده ایم کم کم به تابه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که حلوا منسجم شد، عسل را به آن اضافه کرده و پس از مخلوط کردن آنرا درون قالب مورد نظرمان ریخته و یا با نان بستنی های مینی سرو می کنیم. توجه داشته باشید حلوا را بیش از حد ورز ندهید که به روغن نیفتد. نوش جان.