طرز تهیه خورش متنجن صفویه غذای مجلسی سنتی فراموش شدهای که زمانی پای ثابت تمام مهمانی های باشکوه و اصیل ایرانی بود

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، این خورش بسیار لذیذ و در عین حال ساده است که حتما پیشنهاد میشه چند تا نکته داره : اول اینکه ادویه این غذا فقط فلفل سیاه است و چاشنی سرکه انگور ترجیحا قرمز و زعفران پیاز فراوان داره و کره رو حذف نکنید.
مرغ رو با پیاز و سیر له شده مدام زیر و رو و تفت بدید تا طلایی و خوشرنگ بشه بعد آب بریزید.
به طور سنتی این غذا را در دوران صفویه به عنوان غذای مجلسی و اعیانی با گوشت گوسفندی تهیه کرده و با نان تنوری روغنی این خورش خوشمزه رو سرو میکردند . نگران ترکیب ماست و سرکه نباشید در هنگام پخت ترکیب این دو با فاصله هیچ مشکلی ندارد. سرکه رو جایگزین با آبلیمو ، آب نارنج ، آبغوره و .. نکنید. از ران یا سینه مرغ یا گوشت گوسفندی هم برای این غذا میتونید استفاده کنید. و نکته مهم چون ماست سون نمک داره نمک خورش رو زیاد نریزید .
منبع ویدیو: آموزش آشپزی ایرانی و فرنگی با مونآرت فود