غذاهای شمالی / طرز تهیه غوره مسما به روش اصیل گیلانی با مرغ؛ عاشق طعم ترش می‌شی! از دل جنگل‌ تا سفره شما!

غذاهای شمالی / طرز تهیه غوره مسما به روش اصیل گیلانی با مرغ؛ عاشق طعم ترش می‌شی! از دل جنگل‌ تا سفره شما!
  ساعدنیوز: خورش غوره مسما یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم آنرا با گوشت قرمز یا مرغ درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش غوره مسما در ادامه با ما همراه باشید.

به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، غوره‌مسما یکی از خورش‌های خوش‌طعم و اصیل ایرانی است که بیشتر در استان‌های شمالی، گیلان و برخی مناطق دیگر ایران طبخ می‌شود. این خورش با طعم ترش و دلپذیر غوره (انگور نارس) شناخته می‌شود و طرفداران خاص خودش را دارد.

مواد لازم برای تهیه غوره مسما به روش اصیل گیلانی

  • مرغ 5 تکه

  • غوره بدون دانه 1 لیوان سرخالی

  • بادمجان 2 عدد

  • گوجه‌فرنگی 3 عدد

  • پیاز 1 عدد

  • رب گوجه‌فرنگی 2 ق غذاخوری

  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره سیاه، پودر زنجبیل به میزان لازم


برای مشاهده دیگر مطالب آشپزی با ساعدنیوز همراه باشید.
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها