غذاهای شمالی / طرز تهیه غوره مسما به روش اصیل گیلانی با مرغ؛ عاشق طعم ترش میشی! از دل جنگل تا سفره شما!

به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، غورهمسما یکی از خورشهای خوشطعم و اصیل ایرانی است که بیشتر در استانهای شمالی، گیلان و برخی مناطق دیگر ایران طبخ میشود. این خورش با طعم ترش و دلپذیر غوره (انگور نارس) شناخته میشود و طرفداران خاص خودش را دارد.
مواد لازم برای تهیه غوره مسما به روش اصیل گیلانی
مرغ 5 تکه
غوره بدون دانه 1 لیوان سرخالی
بادمجان 2 عدد
گوجهفرنگی 3 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجهفرنگی 2 ق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره سیاه، پودر زنجبیل به میزان لازم