طرز تهیه دسر متفاوت چیزکیک و ژله هندوانه ویژه هوای گرم / اونایی که عاشق هندونه هستن از دست ندن

طرز تهیه دسر متفاوت چیزکیک و ژله هندوانه ویژه هوای گرم / اونایی که عاشق هندونه هستن از دست ندن

  ساعدنیوز: مهمان‌های شب یلدا را دعوت کرده‌اید اما نمی‌دانید چه دسری تهیه کنید؟ نگران نباشید. شما تنها با داشتن مقداری نشاسته و میوه‌های یلدایی یا مقداری بیسکویت و ژله می‌توانید انواع دسرهای یلدایی را تهیه کنید.

به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، اول ژله های هندونه کوچیک رو درست کردم بعد از قالب خارج کردم و داخل مواد چیز کیک ک نیم بند بود ریختم باید نیم بند باشه ک ژله هندونه ته نشین نشه بعد داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره بیسکویت پتی بور رو با پودر رنگ خوراکی قرمز پودر کردم و با الک روی دسرم ریختم با این روش میتونید همه دسر هاتونو مخملی کنید با رنگهای مختلف

ژله هندونه: یک بسته ژله قرمز + یک لیوان ابجوش حل کرده
برای قسمت سبز رنگ ژله سبز نصف بسته با یک لیوان ابجوش و برای اینکه مات شه خنک شد بهش کمی شیر اضافه کردم
برای قسمت سفید ژله هندونه هم از مواد چیز کیک استفاده کردم

مواد چیز کیک: 250 گ خامه قنادی +100 تا150 گ خامه صبحانه +100 گ پنیر خامه ای در حد مخلوط شدن همزده و بهش یک لیوان شیر ک با 2قاشق غذا خوری پودر ژلاتین حل شده و بن ماری شده اضافه و بزارید این کرم نیم بند شه و نباید گرم باشه

بعد ک نیم بند شد دونه های ژله هندونه رو بهش اضافه همزده و داخل قالبی ک با اسپری روغن جدا کننده بود چرب کردیم ریخته بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد تزین برش بزنید و نوش جان


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها