غذاهای گوشتی / طرز تهیه خورشت بورانی لذیذ و آبدار که هیج جا امتحانش نکردید + ویدئو

غذاهای گوشتی / طرز تهیه خورشت بورانی لذیذ و آبدار که هیج جا امتحانش نکردید + ویدئو
  ساعدنیوز: خورش بورانی یکی از قدیمی‌ترین خورش‌های ایرانی است که ریشه آن به دوران صفویه و شهر کرمان می‌رسد. در این مقاله طرز تهیه خورش بورانی را به طور کامل شرح می‌دهیم. اگر عاشق امتحان کردن غذاها و طعم‌های جدید هستید. با ما همراه باشید.

به گزارش سرویس مجله خانواده ساعدنیوز، برای تهیه خورش بورانی ابتدا گوشت گوسفندی را در روغن و کره تفت دهید. سپس ادویه‌ها را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید. بعد از آن. آب جوش به قابلمه اضاقه کرده و اجازه دهید گوشت بیزد. پس از گذشت نیم ساعت» پیازهای حلقه شده را به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید خورش به مدت 2 تا 3 ساعت با حرارت کم بیزد. در اواخر پخت. نمک را به خورش اضاقه کنید. برای سروء ماست چکیده را به کف و دیواره‌های یک کاسه بمالید. سیس چند لایه خورش و ماست را به صورت متناوب داخل کاسه بریزید. در نهایت. زعفران دم کرده را روی ماست بریزید. برای مشاهده مراحل تهیه خورش بورانی» ادامه مطلب را دنبال کنید.


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها