طرز تهیه کنگر ماست شیرازی؛ پیش غذای محلی بینهایت خوشمزه به روش سنتی ویژه بهار

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، “کنگر” گیاهی است خودرو شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ و خورش استفاده شده و حتی به صورت خام در سالاد نیز استفاده میکنند. برگهای کنگر تیغهای ریز و تیز زیادی دارند و هنگام پاککردن کنگر، باید حسابی مراقب دستان خود باشید و از دستکش استفاده کنید.
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز میخورند.
ویدیویی که مشاهده ردید از یوتیوب freya.cooking.channel انتخاب شده.