راز خوشمزگی قورمه سبزی مجلسی و جاافتاده که فقط یک مادربزرگ مهربون بهتون میگه/ با این عطر و طعم، انگشتهاتونم با غذا میخورین که?

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از یوتیوب اکوکوک انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده.
مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
یک قاشق غذاخوری رب انار
یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک
یک قاشق چایخوری شوید خشک
یک قاشق چایخوری نعنا خشک
نصف لیوان آب نارنج
طرز تهیه:
رب رو با روغن تفت بدید، رب انار بریزید و هم بزنید، سبزی های خشک رو اضافه کنید و تفت بدید، در آخر آب نارنج اضافه و یکدست کنید، از روی حرارت بردارید و نیم ساعت آخر پختِ قرمه سبزی به خورشت اضافه کنید.