راهکارهای ساده سرخ کردن سیب زمینی بدون چسبیدن به هم! / چیکار کنیم سیب زمینی ها به هم نچسبن؟

روغن به مقدار مورد نیاز داخل تابه بریزید. سعی کنید از تابههای نچسب استفاده کنید، تا هم روغن کمتر مصرف شود هم سیبها به ته تابه نچسبند و خرد نشوند. اجازه دهید روغن خوب داغ شود به حدی که وقتی یک تیکه سیب داخل آن می اندازید صدای جزجز روغن بلند شود. میتوانید یک عدد خلال داخل روغن بیندازید؛ تا وقتی که شروع به جوشیدن روغن کرد، متوجه شوید که زمان مناسب ریختن سیبها رسیده است.
در مورد میزان روغن اگر برایتان مشکلی ندارد در حدی بریزید که روی سیب را بگیرید در این صورت از تابه کوچک استفاده کنید که روغن کمی ببرد. اگر می خواهید روغن کم هم استفاده کنید مشکلی ندارد روغن در حدی باشد که می خواهید عادی سیب زمینی را سرخ کنید. در این حالت سیب زمینی ها کمی اطرافشان قهوه ای رنگ می شود و اون رنگ یکدست مانند وقتی که در روغن زیاد سرخ می شوند را ندارند.