طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان؛ غذای سنتی ولی مجلسی به روش رستورانی/ از طعمش نمیشه سیر شد

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان؛ غذای سنتی ولی مجلسی به روش رستورانی/ از طعمش نمیشه سیر شد
  ساعد نیوز: در این مطلب طرز تهیه خوشمزه ترین غذای سنتی ایران به روش رستورانی آموزش داده شده است. با ما همراه باشید.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از آپارات آشپزی با سعیده بانو انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.

مواد لازم

چهارپیمانه برنج

سه عدد زرده تخم مرغ+یک سفیده تخم مرغ

یک چهارم لیوان روغن مایع

نصف یک سینه مرغ

دو عدد بادمجان

دو قاشق گلاب

یک پیمانه ماست


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها