به گزارش رکنا، طرز تهیه نوشیدنی تابستانی به اسم شربت انبه را آموزش داده ایم.

مواد لازم:

- انبه رسیده: ۴ عدد متوسط

- آب: ۵ پیمانه

- شکر: ۱ پیمانه (میتوانید مقدار آن را متناسب با ذائقه خود کم یا زیاد کنید)

طرز تهیه

- انبه ها را پوست بگیرید و هسته آنها را جدا کنید.

- گوشت انبه را به قطعات کوچک خرد کنید.

در یک قابلمه با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

- اجازه دهید مخلوط به آرامی بجوشد و حدود ۵ دقیقه بپزد تا غلظت کمی پیدا کند (نیازی به قوام زیاد نیست). سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

- نصف انبه های خردشده را با یک پیمانه آب در مخلوط کن بریزید تا یک پوره نرم و یکدست شود.

- اگر دوست دارید شربت بافت داشته باشد، می توانید تمام انبه را پوره نکنید و بخشی از آن را به صورت قطعه های ریز نگه دارید.