هشدار رسانهها در مورد مسمومیتهای غذایی
در سال ۱۳۳۴، به دنبال افزایش موارد مسمومیت غذایی در میان شهروندانی که در رستورانها غذا میل کرده بودند، رسانههای وقت به اطلاعرسانی در مورد این بحران پرداختند. این هشدارها همزمان با ماه مبارک رمضان، که معمولاً تقاضا برای غذاهای رستورانی افزایش مییابد، به اوج خود رسید.
گزارش روزنامه اطلاعات
روزنامه اطلاعات در تاریخ ۴ خرداد ۱۳۳۴ گزارشی منتشر کرد که در آن به وضعیت نگرانکننده بهداشت در چلوکبابیهای تهران پرداخته شده بود. این گزارش از شرایط نامطلوب ظروف، کارکنان و محیط این رستورانها پرده برداشت و آنها را به شدت اسفناک توصیف کرد. به بیانی واضح، مشکلات بهداشتی این اماکن تهدیدی جدی برای سلامتی عمومی به شمار میرفت.
تصاویر مستند از وضعیت چلوکبابیهای تهران
تصاویری که در همین زمینه منتشر شدهاند، وضعیت نامناسب و غیربهداشتی چلوکبابیها را در تهران طی آن سالها به وضوح نمایش میدهند. این عکسها نشاندهنده عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در مکانهایی هستند که بسیاری از شهروندان در آنها وعدههای غذایی خود را صرف میکردند.