به گزارش رکنا، طرز تهیه ترشی بامیه به شرح زیر است.

مواد لازم

بامیه ترجیحا ریز 500 گرم

سیر 4 حبه

دانه فلفل سیاه یا فلفل قرمز 2 عدد

پودر تخم گشنیز (میتونید گلپر هم بریزید )

سرکه سیب بریزید عالیه؛ نداشتید هر سرکه ای دوست دارید استفاده کنید تقریبا یک لیوان

شوید، ترخون که می توانید از خشکش هم استفاده کنید. من مقداری نعنا خشک هم اضافه کردم

نمک ۱ ق غ

نخود برای ترد شدن بامیه

نکات مهم

اگر دوست دارید ترشی تندی داشته باشید. فقط از سرکه استفاده کنید. اگر متعادل دوست دارید مخلوط سرکه و آب و نمک، فقط مقدار سرکه سه به یک هست.

سرکه دوبرابر باید باشه، داخل ظرفی بریزید. کمی که جوشید شعله را خاموش کنید. خنک شد روی بامیه بریزید و یک هفته دیگر ترشی شما آماده است. من مواد رو دوبرابر کردم.

حتما بامیه را بعد از شستن خشک کنید تا ترشی کپک نزند.

نوش جان