به گزارش رکنا، قارچ به عنوان یکی از خوراکیهای گیاهی، دارای بیشترین مقدار ویتامین D در میان مواد غذایی گیاهی است.
قارچ؛ دوست قدیمی سلامت بدن
در طول تاریخ، استفاده از قارچ به عنوان یک ماده غذایی موثر در محافظت از بدن در برابر بیماریها، به ویژه بیماریهای عفونی، شناخته شده بوده است. این ماده پرخاصیت، حاوی ترکیبات ارزشمندی همچون سلنیوم، ویتامین D و B6 است؛ موادی که نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی ایفا میکنند.
نقش ویتامین D در تقویت ایمنی بدن
وجود کافی ویتامین D در بدن برای مقابله با باکتریها و ویروسها ضروری است. به همین دلیل، بهرهمندی از یک ماده غذایی که نیاز بدن به این ویتامین حیاتی را تامین کند، اهمیت زیادی دارد. در میان مواد غذایی گیاهی، قارچ تنها خوراکی است که بالاترین میزان ویتامین D را در خود دارد. همین ویژگی آن را به یک انتخاب ایدهآل برای گیاهخواران تبدیل کرده است.