به گزارش رکنا، اگر مایلید فاوایی را که با باقالی درست می شود امتحان کنید این فیلم را با دقت ببینید.

مواد لازم:

۴۰۰ گرم باقلای درآورده‌شده (پوست‌کنده)

۲ عدد پیاز متوسط

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۱ قاشق غذاخوری شکر

شوید

روغن زیتون بکر

برای پیاز کاراملی تکمیلی:

۱ عدد پیاز متوسط حلقه‌حلقه شده

کمی نمک

کمی روغن زیتون

اینا رو با هم کاراملی می‌کنیم

مراحل:

باقالی های تازه رو چند دقیقه جوشوندم.

بعد داخل آب یخ انداختم و کمی صبر کردم.

پوست نازک روشون رو گرفتم.

پیاز رو توی روغن زیتون تفت دادم.

باقالی رو اضافه کردم.

نمک و شکر رو هم ریختم و روش تا اندازه‌ای که روش رو بگیره آب داغ ریختم.

در قابلمه رو بستم و گذاشتم با شعله خیلی کم پخت تا باقالی ها له بشن.

بعد با میکسر، پوره‌ صاف و لطیفی درست کردم.

توی ظرفی که کفش رو با سلفون پوشونده بودم ریختم و گذاشتم تو یخچال تا چند ساعت خودش رو بگیره.

بعد از ظرف درآوردم، از وسط مورب (اُریب) برش زدم

و با پیاز کاراملی و مقدار زیادی شوید سرو کردم.