به گزارش رکنا، اگر مایلید فاوایی را که با باقالی درست می شود امتحان کنید این فیلم را با دقت ببینید.
مواد لازم:
۴۰۰ گرم باقلای درآوردهشده (پوستکنده)
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری شکر
شوید
روغن زیتون بکر
برای پیاز کاراملی تکمیلی:
۱ عدد پیاز متوسط حلقهحلقه شده
کمی نمک
کمی روغن زیتون
اینا رو با هم کاراملی میکنیم
مراحل:
باقالی های تازه رو چند دقیقه جوشوندم.
بعد داخل آب یخ انداختم و کمی صبر کردم.
پوست نازک روشون رو گرفتم.
پیاز رو توی روغن زیتون تفت دادم.
باقالی رو اضافه کردم.
نمک و شکر رو هم ریختم و روش تا اندازهای که روش رو بگیره آب داغ ریختم.
در قابلمه رو بستم و گذاشتم با شعله خیلی کم پخت تا باقالی ها له بشن.
بعد با میکسر، پوره صاف و لطیفی درست کردم.
توی ظرفی که کفش رو با سلفون پوشونده بودم ریختم و گذاشتم تو یخچال تا چند ساعت خودش رو بگیره.
بعد از ظرف درآوردم، از وسط مورب (اُریب) برش زدم
و با پیاز کاراملی و مقدار زیادی شوید سرو کردم.