به گزارش رکنا، طرز فریز کردن بامیه را در این فیلم آموزش داده ایم.

مواد لازم برای بلانچ بامیه

بامیه

آب

نمک

آبلیمو

طرز تهیه

کلاه بامیه ها را جدا کنید و ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بریزید( به آب جوش آبلیمو و نمک اضافه کنید)، وقتی تیره شد از آب خارج کنید و تو آب یخ بریزید. در نهایت داخل کیسه فریزر ریخته و هوا اضافه رو خارج کنید و فریز کنید. ۱ سال بامیه سبز داری.

قسمت کلاهک بامیه رو همین طوری که می‌بینید جدا کن. آب داغ رو روی حرارت بذار. نمک و آبلیمو بهش اضافه کن و بامیه‌ها رو بریز داخلش. بذار ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بمونه. رنگ بامیه تغییر می‌کنه و سبزتر و تیره‌تر میشه. از آب جوش خارجش کن و به آب یخ منتقل کن.

این فرایند باعث میشه بامیه یک سال سبز بمونه. بامیه‌ها رو آبکش کن. خشکشون کن و توی زیپ کیپ بریز. هوای داخل زیپ کیپ رو با استفاده از نی خارج کن. داخل فریزر نگهداری کن.